Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Словения – Дания: Кога и къде да гледаме срещата от група „С“ на Евро 2024?

16 юни 2024, 17:22 часа
Реклама

Националните отбори по футбол на Словения и Дания се изправят днес един срещу друг в първия си мач от Европейското първенство в Германия. Мачът от група „С“ е много важен и за двата тима, които имат амбиции да стигнат поне до елиминационната фаза на надпреварата.

ОБНОВЕНО: Гол на Ериксен не стигна на Дания: Словения наказа "червения динамит" (ВИДЕО)

Словения – Дания: Начален час и ТВ

Отборът на Словения е считан за абсолютен аутсайдер в група „С“, където са още тимовете на Англия и Сърбия. Въпреки това момчетата на Матияш Кек са готови да поднесат голямата изненада и да отстранят някой от съперниците си.

Дания, от своя страна, пък са считани за сигурен участник в елиминационната фаза на Евро 2024. „Червеният динамит“ разполага с ядро от опитни и млади футболисти, които ще искат да покажат, че страната може отново да се равни по най-добрите на Стария континент.

Дните до Евро 2024

В колко часа започва Словения – Дания?

Двубоят между Словения и Дания е втори в програмата на Европейското първенство по футбол днес. Срещата стартира в 19:00 часа българско време. Мачът ще се проведе на стадиона на Щутгарт - „МHP Арена“, който до преди година бе познат като „Мерцедес-Бенц Арена“.

Коя телевизия ще дава Словения – Дания?

Мачът между Словения и Дания ще бъде предаван пряко в българския телевизионен ефир. Каналите, които ще излъчват срещата са Диема и Диема спорт 3. Ако нямате възможност да гледате мача, то може да проследите Словения – Дания НА ЖИВО в Sportlive.bg.

ВИЖТЕ: Пълна ТВ програма за Евро 2024.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес