Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Румъния – Нидерландия: Кога и къде да гледаме „лалетата“ на 1/8-финалите на Евро 2024? (ВИДЕО)

02 юли 2024, 17:20 часа
Реклама

Националните отбори на Румъния и Нидерландия излизат тази вечер един срещу друг в мач от осминафиналната фаза на Европейското първенство по футбол, което се провежда в Германия. Срещата е много важна за тима на „лалетата“, който, както винаги е сочен за фаворит, но за момента не впечатлява с представянето си.

ОБНОВЕНО: Без тотален футбол: Прагматична Нидерландия е на 1/4-финал на Евро 2024 (ВИДЕО)

Румъния – Нидерландия: Начален час и ТВ

Румъния се класира за 1/8-финалите на Евро 2024, след като изненадващо спечели своята група „Е“ пред състава на Белгия. Битката в групата бе изключително равностойна като и четирите отбора събраха по 4 точки. Момчетата на Едуард Йорданеску обаче завършиха на първа позиция, тъй като имаха най-добри показатели.

Нидерландия пък не се представи на очакваното високо ниво и стигна до елиминациите като един от най-добрите трети отбори в груповата фаза. Футболистите на Роналд Куман финишираха в група „D“ зад тимовете на Австрия и Франция.

Национален отбор по футбол на Румъния

В колко часа започва Румъния – Нидерландия?

Мачът между Румъния и Нидерландия е първи в днешната програма на Европейското първенство по футбол. Срещата ще се проведе на стадион „Алианц Арена“ в Мюнхен. Двубоят между двата тима стартира в 19:00 часа българско време.

Кои телевизии ще излъчват Румъния - Нидерландия? 

Срещата между Румъния и Нидерландия ще бъде предавана пряко в българския телевизионен ефир. Каналите, които ще излъчват двубоя са БНТ и БНТ 3. Ако нямате възможност да гледате мача, то може да проследите Румъния – Нидерландия НА ЖИВО в Sportlive.bg.

ВИЖТЕ: Пълна ТВ програма за Евро 2024.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес