Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Португалия - Чехия: Кога и къде да гледаме мача от ЕВРО 2024?

18 юни 2024, 20:06 часа
Реклама

Един от големите фаворити на ЕВРО 2024 - Португалия, стартира днес кампанията си срещу Чехия в мач от първия кръг на група F. "Мореплавателите", водени от Кристиано Роналдо, са устремени да повторят успеха си от 2016-а, когато станаха европейски шампиони.

ОБНОВЕНА: "Златна резерва" и автогол спасиха Португалия от издънка срещу достойна Чехия (ВИДЕО)

Португалия - Чехия на ЕВРО 2024: Начален час и ТВ

Роналдо стана голмайстор на Евро 2020. Тогава той подели "Златната обувка" с още един нападател - Патрик Шик от Чехия. Днес (18 юни) двамата ще се срещнат на терена и със сигурност ще се опитат да се разпишат в противниковата врата.

Група F Евро 2024

В колко часа започва мачът

Португалия влиза като фаворит в срещата след много силна квалификационна кампания, в която записа 10 победи в 10 мача, отбелязвайки 36 гола и допускайки само 2. С оглед на изключително класните футболисти в селекцията на Роберто Мартинес, целта на иберийците е само една - титла. Двубоят на "мореплавателите" срещу Чехия е с начален час 22:00 българско време.

Коя телевизия ще излъчи Португалия - Чехия

Двубоят на Португалия с Чехия ще бъде излъчен пряко в българския телевизионен ефир. Телевизиите, които ще предават срещата, са БНТ 1 и БНТ 3. Ако нямате възможност да гледате мача, то можете да проследите Португалия - Чехия НА ЖИВО в Sportlive.bg!

ВИЖТЕ пълна ТВ програма за мачовете от ЕВРО 2024

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес