Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Нападател на Лудогорец се закани на Англия преди 1/4-финалите на Евро 2024

03 юли 2024, 17:25 часа
Реклама

Нападател на Лудогорец се закани на Англия преди мача на „трите лъва“ с Швейцария от 1/4-финалите на Европейското първенство по футбол, което се провежда в Германия. Става въпрос за офанзивния футболист на разградчани и „кръстоносците“ - Квадво Дуа.

Мачът между Швейцария и Англия обещава зрелище

Както е известно, Швейцария и Англия ще се изправят един срещу друг в битка за място на полуфиналите на Евро 2024. Квадво Дуа сподели преди срещата, че футболистите на Гарет Саутгейт по-добре да са гледали мача на неговия тим срещу Италия, в който „кръстоносците“ доминираха и изхвърлиха „скуадрата“ от надпреварата.

„Искаме да покажем какво можем“

„Те трябва да са гледали мача ни срещу Италия, в който бяхме доста добри. Не мисля, че ще ни подценят. Ние искаме да покажем какво можем. Роден съм в Лондон, но вече нямам роднини там“.

„Майка ми и баща ми са били в Гана, но са имали възможност да отидат в Англия, защото там им се е предлагал по-добър живот. След това са получи дори още по-добра възможност да отидат в Швейцария, когато съм бил на две години, и са се възползвали“, каза Квадво Дуа.

По-рано днес стана ясно, че ключови футболисти на Англия висят за мача с Швейцария.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес