Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЕВРО 2024: ТВ програма за мачовете днес – 26 юни

26 юни 2024, 05:00 часа
Реклама

Днес предстоят последните мачове от груповата фаза на Европейското първенство по футбол, което се провежда в Германия. Програмата на надпреварата предвижда да се изиграят общо четири срещи – две от група „Е“ и две от група „F“. В първата група двубоите са Словакия – Румъния и Украйна – Белгия, а във втората – Чехия – Турция и Грузия – Португалия.

Последни мачове в група „Е“ на Евро 2024

Словакия – Румъния

Словакия стартира участието си на Евро 2024 с изненадваща победа над състава на Белгия. Последва обаче загуба от отбора на Украйна. Румъния пък се наложи в откриващия си мач над украинците с категоричното 3:0, преди да отстъпи пред „червените дяволи“ с 0:2. Мачът Словакия – Румъния стартира в 19:00 часа и ще бъде предаван по Диема и Диема спорт 3.

Дните до Евро 2024

Украйна – Белгия

Тимът на Белгия не успява да убеди специалистите в класата си от началото на Евро 2024. Отборът на Роберто Мартинес стартира със загуба от Словакия, но след това взе поправителния срещу Румъния. Сега на „червените дяволи“ им предстои много важен двубой с Украйна. Срещата е утре от 19:00 часа и ще бъде предавана пряко по БНТ и БНТ 3.

Последни мачове в група „F” на Евро 2024

Чехия – Турция

Чехия не започна по най-добрия начин участието си на Евро 2024, след като отстъпи пред Португалия и стигна само до равенство срещу Грузия. Турция пък стартира с успех над грузинците, но след това загуби от „мореплавателите“. Мачът между Чехия и Грузия е тази вечер от 22:00 часа и ще бъде предаван по БНТ и БНТ 3.

Дните до Евро 2024

Грузия – Португалия

Португалия е един от основните фаворити за спечелване на Евро 2024 и го доказаха с две поредни победи – над Чехия и Турция. Грузия пък е аутсайдер в своята група, но показа добър футбол и все още има минимални шансове за продължаване напред. Мачът между Грузия и Португалия е тази вечер от 22:00 часа и ще бъде предаван по Диема и Диема спорт 3.

ВИЖТЕ: Пълна ТВ програма за Евро 2024.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес