Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЕВРО 2024: ТВ програма за мачовете днес - 2 юли

02 юли 2024, 05:00 часа
Реклама

Днес - 2 юли, стават ясни последните четвъртфиналисти на Европейското първенство по футбол в Германия! Последните два 1/8-финала противопоставят Румъния - Нидерландия и Австрия - Турция, а победителите ще се класират за следващата фаза.

Румъния - Нидерландия

Отборът на Румъния е една от приятните изненади на ЕВРО 2024, но северната ни съседка има сериозно изпитание на 1/8-финалите. Нидерландия е един от скритите фаворити на Европейското първенство - и несъмнено е по-силният състав.

Кога и къде да гледаме 1/8-финала

Въпреки това Румъния показа добра игра в груповата фаза, докато "лалетата" имаха своите колебания. Двубоят между двата тима ще се изиграе на "Алианц Арена" в Мюнхен, като започва в 19:00 часа българско време и ще бъде излъчен по БНТ 1 и БНТ 3.

ОБНОВЕНО: Без тотален футбол: Прагматична Нидерландия е на 1/4-финал на Евро 2024 (ВИДЕО)

Нидерландия ЕВРО 2024

Австрия - Турция

В последния 1/8-финал на Европейското в Германия се срещат два от по-непретенциозните отбори на турнира - Австрия и Турция. Австрийците, които са без звездата си Давид Алаба, играят превъзходно в тактически план под ръководството на Ралф Рангник.

Кога и къде да гледаме 1/8-финала

Турция също успя да впечатли, излизайки с актив от 6 точки от груповата фаза. Двубоят се очаква да бъде много завързан и интересен за феновете. Срещата на "Ред Бул Арена" в Лайпциг започва в 22:00 часа и ще бъде излъчена по NOVA и DIEMA SPORT 3.

ОЩЕ: ЕВРО 2024: Пълна ТВ програма за Европейското по футбол

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес