Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Чехия - Турция: Кога и къде да гледаме двубоя от трети кръг на груповата фаза на Евро 2024? (ВИДЕО)

26 юни 2024, 19:50 часа
Реклама

Чехия и Турция излизат един срещу друг в последния кръг от групите на Европейското първенство по футбол. Срещата ще бъде много важна и за двата тима, които се надяват да продължат участието си на турнира птвъд груповата фаза. Мачът ще се изиграе на "Фолкспарк Щадион" в Хамбург и ще бъде ръководен от румънеца Ищван Ковач.

ОБНОВЕНА: Турция трепери до последно срещу 10 от Чехия, но се класира напред на Евро 2024 (ВИДЕО)

Чехия - Турция на Евро 2024: Начален час и ТВ

Към момента Турция заема втората позиция в таблицата с 3 точки, след като успя да победи Грузия на старта на Евро 2024. Във втората си среща турците допуснаха загуба от вече класиралата се Португалия. Междувременно Чехия записа 1 точка в актива си от равенството срещу Грузия във втория мач. И двата отбора ще искат да вземат 3 точки от двубоя си, за да си осигурят класиране за елиминационната фаза.

ОЩЕ: Евро 2024: Грузия пише история, а България гледа пред телевизорите (ВИДЕО)

Чехия

В колко часа започва мачът от група F на Евро 2024?

И двата отбора се наяват да продължат участието си в Германия отвъд груповата фаза. Ключовият сблъсък, който никой не може да си позволи да загуби, ще започне в 22:00 часа българско време.

Коя телевизия ще излъчи срещата Чехия - Турция?

Решителният мач между съставите на Чехия и Турция ще бъде предаван пряко в българския телевизионен ефир. Каналите, които ще излъчват срещата, са БНТ 1 и БНТ 3. Ако нямате възможност да гледате мача, може да проследите развоя на Чехия - Турция НА ЖИВО в Sportlive.bg!

ОЩЕ: Пълна ТВ програма за Евро 2024

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес