Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Заради тези три цветя в дома си, вероятно сте самотни

09 август 2021, 13:32 часа

Както знаете има растения и цветя, които привличат към дома ви положителна енергия, късмет, любов и дори пари. Не трябва да се съмнявате обаче, че има и такива, които нагнетяват обстановката и ви поставят в неприятен затворен кръг на нещастие и самота. 

Свежа идея за лятото – направи си ледена купа с цветя

Вижте кои са тези три цветя, заради които самотата ще ви е дългосрочен спътник, от който трудно ще можете да се откопчите.

МОНСТЕРА

Изключително красиво цвете, което стои страхотно на всякакъв интериор, но определено не е подходящо за тези, които търсят партньор, а дори и за обвързаните, тъй като е напълно способно да изгони настоящата им половинка. 

Всъщност има учени, които са се опитали да го обяснят научно. Растението отделя много изпарения и влага, които от своя страна водят до главоболие и недоспиване, а от там и раздразнение. За това и никой не може да издържа да стои в дома дълго време, без да си дава сметка, че проблемът е в растението.

КИТАЙСКА РОЗА

Тя е доста полезна, защото пречиства въздуха и освен това става много красиво. В същото време обаче в източна Европа второто му име е "вампир", защото се твърди, че води до много разпри и кавги между партньорите. 

То изсмуква женската енергия и отблъсква мъжете.

Икебана – да вдъхнем нов живот на цветята

КАКТУС

Кактусът в последно време любим на всички, защото се гледа лесно, дори е симпатичен и някак сладък, особено когато е с цвят, който цъфти редовно. Също така се твърди, че поема и радиацията.

Според някои древни вярвания обаче, кактусът облъсква мъжете от жените и не влияе добре на взаимоотношенията им.

Ния Петрова
Ния Петрова Отговорен редактор
Новините днес