Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

За да запазите щастието, запазете ТЕЗИ 6 неща в дълбока ТАЙНА

08 януари 2022, 11:25 часа

Казва се, че когато изречем наша мечта на глас, шансовете тя да се сбъдне намаляват значително. Това се случва и заради хората, пред които изричате плановете си – те могат да ви завидят, да се опитат да осуетят плановете ви, да ви залеят с негативна енергия и т.н.  Много от заобикалящите ви хора искат да ви навредят, така че ако се стремите да запазите щастието си – научете се да пазите някои неща в тайна. Ето и кои да бъдат те:

Реклама

Бъдещи планове

Както вече споменахме, много от близките ви се оказват всъщност най-големите ви врагове. Не се радвайте пред тях и не разкривайте какво хубаво бъдеще ви предстои, тъй като завистта и омразата, която околните ще излъчат, повлиява на изпълнението на плановете ви. И дори всичко да ви се е струвало сигурно и готово, нещата бързо могат да се развалят.

Спорове и конфликтни ситуации, в които изпадате

Това, което се случва в пространството на дома ви, не засяга околните. Не споделяйте за семейните проблеми с чужди хора, това може да доведе до още по-големи неприятности и задълбаване на проблема. Освен това, е несправедливо спрямо половинката ви.

За успехите си

Не изтъквайте успехите си пред другите, защото дори и да чувате поздравления и аплодисменти, зад тях може да се крие негативна енергия и завист, които само ще повлияят негативно на вас. Посветете успехите си само на най-близките.

Не разпространявайте клюки и не псувайте

Когато разпространявате клюки за даден човек, вие създавате лоша репутация на себе си. Дръжте се на ниво и не оплювайте чуждите животи, защото това говори лошо за вас самите. Много хора решават да странят от вас, ако псувате непрекъснато или постоянно обсъждате околните. Имайте това предвид и променете приоритетите си.

Материални блага

Не претендирайте с финанси,  коли и различни богатства. Тези неща може и да впечатляват някои хора, но истинските стойностните такива просто ще спрат комуникацията си с вас. По този начин може да си навлечете и много негативизъм, който със сигурност ще се отрази на благосъстоянието ви.

Деца и здраве

Не се оплаквайте от грешките на децата си пред не толкова близки хора, както и не се оплаквайте за здравословното си състояние, ако то е леко разклатено. Научете се, че по този начин вие привличате още повече негативна енергия към вас и вместо ситуацията да се разреши, тя се усложнява. Внимавайте по какъв начин изказвате мислите си, защото злото дебне от всеки ъгъл и чака да го повикате.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес