Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Това са 6-те зодии с ОГРОМНИ сърца

07 ноември 2021, 10:46 часа

Звездата, под която сме родени, влияе на голяма част от характера ни. Зодията ни придава различни качества и черти от характера, които наистина са сходни за всичките й представители.

Астролозите отбелязват кои са 6-те зодиакални знака с най-големи сърца и емпатични души. Нека ги видим, може пък вие да сте една от тях:

Рак

Раците са много емоционални и сърдечни личности, които дори често пренебрегват себе си и желанията си, за да угодят на всички други. Те са отдадени, лоялни, грижовни и правят всичко възможно за щастието на близките им хора. Усещат, когато нещо не е наред и влагат цялата си енергия за повдигането на настроението им.

Риби

Рибите са същински емпати и приемат в себе си чуждите емоции. Те помагат с всичко, което е по силите им за подобряване на ситуацията. Те няма да ви оставят да се справяте сами с проблемите, а ще са плътно до вас, докато не се разрешат напълно. Грижовни и разбиращи, те заслужено попадат в тази класация.

Лъв

Лъвовете се стараят по всякакъв начин да покажат колко са важни близките им за тях. Грижа, лоялност и щедрост са едни от многото им качества. Те са неизменно до вас във всеки момент, няма да ви предадат, а когато имате нужда от нещо – винаги се отзовават и дори дават повече, отколкото си мислите и сте поискали.

Овен

Овенът не се притеснява да покаже емоциите си, ако някой е важен за тях – със сигурност го усеща ежедневно. Те винаги ще ви подкрепят и защитават, дори да не сте прави. Борят се с вас докрай. Искат да ви виждат щастливи и преуспяващи и наистина се радват, когато в живота ви върви. Те имат чисти сърца, макар понякога да не го показват и да изглеждат сурови. Хората, които са важни за тях, виждат истинската им същност и тя е много по-топла от това, което показва Овенът пред всички останали.

Дева

Девите са наистина чистосърдечни. Те са лоялни, откровени и грижовни. Критични и резервирани са, но това е само защитна преграда, за да не разбиват сърцето им. Те са готови на всичко за най-любимите си хора, искат най-доброто за тях и им помагат във всяко начинание. За злоба и завист изобщо не може да става дума.

Козирог

Козирозите също за по-сдържани за външния свят, те не обичат да се разкриват и пазят сърцето си от недоброжелатели. Грижа, защита, подкрепа – това са малко от нещата, които ще ви дадат, ако сте влезли под кожата им и сте се настанили трайно в сърцето им.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес