Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Това са 3-те неща, които милионерите НИКОГА не купуват

08 април 2022, 21:15 часа
Реклама

Това може да се окаже голяма изненада за вас, но милионерите са много добри в боравенето с пари. Противно на убеждението, че милионерите обичат да си купуват непрекъснато луксозни предмети, ваканции и най-скъпи неща, те всъщност знаят как да спестяват и да се справят с парите по начин, по който да запазят статута си на милионери. Те не обичат да демострират неизмеримото си богатство, като купуват всякакви неща съвсем безразсъдно. Вместо това, те предпочитат да се „чувстват богати“ по-дълго време като не пилеят напразно парите си.

3 неща, които милионерите избягват да купуват

1. Луксозни марки

Те печелят толкова много пари и затова е логично да купуват най-луксозните неща на пазара, според общественото мнение. Е, оказва се, че не е точно така, защото милионерите обикновено избягват да се харчат за вещи от луксозни марки. Те предпочитат да сведата харчовете до минимум, вместо да купуват всяко едно нещо, което се продава с хиляди долари над реалната цена.

2. Луксозни автомобили

Повечето милионери предпочитат да сведат лудостта си по колите до минимум. Повечето предпочитат да имат една или две луксозни коли. Много рядко се срещат хора с богат автопарк, който залежава в луксозен гараж.

Тези 3 зодии ще имат най-много ПАРИ през ПРОЛЕТТА

3. Огромни имения

Марк Зукърбърг живее в резиденция, която представлява само около 0,01% от богатството му. Повечето не биха повярвали, но честно казано, това е страхотно решение, което милионерите могат да вземат. Едно огромно имение, което е луксозно и има похарчени хиляди долари за него, може да бъде един огромен пасив, отколкото актив. Поддръжката и издръжката на този огромен луксозен дом може да бъде наистина трудна.

Разбира се, тези хора не пазаруват в магазините, които си пазаруват и обикновените хора. Но това не означава, че пилеят парите си безразборно. По скоро така постъпват тези, които има доходи над средното ниво и много силно желаят да се похвалят с това пред всички. Така избиват собствените си комплекси, демонстрирайки някакъв измислен висок стандарт на живот, който на практика не могат да си позволят.

 

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес