Топ 5 на зодиите, на които можете да се доверите с всяка тайна

8265
Топ 5 на зодиите, на които можете да се доверите с всяка тайна
Снимка: iStock/Guliver

Далеч не всички хора могат да се похвалят с това, че могат да пазят тайните на другите. Представителите на пет от зодиакалните знаци, обаче, притежават този уникален талант. Астролозите не крият възхищението си от тях и ни запознават в подробности с техните качества.

Скорпион

Двете зодии, които винаги казват истината

Да можеш да кажеш истината в днешно време се оказва истински лукс. Много отношения се крепят на изгода и фалш. Хората са станали по-лиц...

Представителите на този знак са горещи и изразителни по отношение на много въпроси, но се отличават със способността да бъдат приятели и да държат устата си затворена. По отношение на чуждите тайни, особено на близки хора, той е внимателен - дори не е необходимо да го питат за това. Сигурно можете да си припомните поне един подобен случай със Скорпион от вашия живот.

Стрелец

Представителите на този знак знаят стойността на дадената дума - както своята, така и чуждата. Ако искате да говорите, тогава не можете да намерите по-добър събеседник от Стрелеца. Той винаги ще оказва подкрепа, дори и да не се съгласи за нещо, ще намери причини, ще намери точните думи. И едва ли някой отвън ще разбере за този разговор.

Близнаци

Родените под знака на Близнаци имат интересна особеност - те се грижат за репутацията си и не си позволяват да клюкарстват. Близнаците дори могат да жертват собствените си интереси в името на честта. Можете да им се доверите безпрекословно.

Още не си срещнал истинската любов? Ето какво казва хороскопът

Ако някой ви каже, че не вярва в любовта, знайте, че лъже. Всеки копнее да намери своята половинка, но понякога много от нас биват нара...

Везни

Основното качество на Везните е вродената способност да контролират емоциите си - няма да ги срещнете да плетат интриги и да инициират кавги, те не се интересуват от чуждите дела, те живеят собствения си живот. Невъзможно е дори целенасочено да се извлече информация от представителите на този знак. Те могат да завършат всеки разговор с думите „темата е затворена“.

Дева

Девите са надеждни, доказани, лоялни. Те никога няма да се конфронтират със съвестта си. Думата „тайна“ е свещена за тях. Те ще се отдалечат от отговора, ще променят темата на разговора, ще го превърнат в шега, но никога няма да заменят „своя“.

Всеки е благословен, ако има приятели от тези зодии. Така има с кой да сподели своите тайни и дори да разчита на съвет от тях. Знаем, че е изключително разтоварващо да споделите с някого това, което ви мъчи и така проблемът става наполовина по-малък

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com