Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Таро хороскоп за всяка зодия за ОКТОМВРИ 2024

27 септември 2024, 08:30 часа

Научете какво ви чака през октомври 2024 според вашата Таро карта за този месец и зодията ви.

Овен

Таро карта: Крал на жезлите

Този месец е за страстта, която изпитвате към себе си, живота, който живеете в момента, и хората около вас. Ще придобиете по-дълбоко разбиране и признателност за връзките, които споделяте. С Краля на жезлите вие ​​разкривате тайни и разрешавате мистерии, които ще ви помогнат да се ориентирате по-добре във взаимоотношенията си с хората около вас, както и във връзката, която имате със себе си. Не забравяйте, че има причина да сме привлечени от определени хора. Това ще започне да има повече смисъл с Новолунието и частичното слънчево затъмнение на 2 октомври, променяйки начина, по който се ориентирате в интимността и връзките. Ще разберете, че имаме много повече общи неща с всички останали, отколкото си мислим. Открийте тази обща черта и оставете това да бъде торът за стимулиране на растежа. С пълнолунието, което се случва във вашия знак на 17 октомври, тази страст ще придвижи отношенията ви към много по-дълбока връзка.

Телец

Таро карта: Пет жезли

Може да започнете да виждате недостатъците, за които не сте знаели, че са там в началото (или може би сте виждали червените знамена, но невежеството е блаженство). Това беше подчертано от Венера, която се противопоставя на вашето слънце в края на септември, което ще продължи до 17 октомври. До този момент може да откриете, че сте съгласни все по-малко с другия човек, което ви кара да се съсредоточите повече върху оплакванията си, отколкото върху нещата, които някога сте обичали и уважавали в него в началото. Техните нужди и ценности може да са в противоречие с вашите собствени по начин, който ви се струва, че може да няма компромис. Има оставащ неизречен въпрос дали тази връзка е трябвало да продължи или не. От вас и другия човек зависи да решите дали тази връзка е нещо, за което си струва да се борите. Но не забравяйте да дадете приоритет на физическото и психическото си здраве, защото този конфликт може да ви причини голям стрес. Ако със стреса не се справяте здравословно, той може да ескалира напрежението и допълнително да ви раздели. Но Петте жезли служат като напомняне, че това не трябва да е сценарий срещу тях. Трябва да сте двамата срещу проблема. Напрежението може да започне да намалява по-близо до края на месеца, но всичко зависи от това как и двамата решите да се справите с този конфликт. Ако и двамата не желаете да играете в един отбор, вероятно е най-добре да се разделите.

Близнаци

Таро карта: Четворка жезли

Първо, Новолунието и частичното затъмнение на 2 октомври може да ви вдъхновят да изследвате ново хоби, което е съсредоточено около общността и събиранията. С Четворката жезли може да изпитате чувство за принадлежност към тази общност. Октомври е за намиране на вашия дом далеч от дома, Близнаци. И докато свиквате с тази нова среда, трябва лесно да се свързвате с хората около вас. Може да откриете, че създавате нови приятели, докато се свързвате по споделени интереси и страсти. И точно когато най-малко го очаквате, потенциален нов любовен интерес може да се появи в живота ви през това време. Когато го срещнете, това може да е един от онези моменти, когато нито един от вас не е могъл да предвиди да открие другия. Ако не е романтично, това може да означава платонична връзка, която е наистина специална.

Рак

Таро карта: Кралица жезли

Може да откриете, че октомври е доста романтичен месец. Ако сте във връзка или разговаряте с някой нов, може да откриете, че между вас двамата има голяма доза страст. Всичко е вълнуващо този месец. Ако не, тогава октомври ще бъде романтичен в смисъл, че това е месец, който ще романтизирате и ще си спомняте с нежност. Ще се почувствате почти като филм, който искате да гледате за първи път отново и отново. Новолунието и частичното слънчево затъмнение на 2 октомври може да предизвикат промяна в ролите ви в рамките на вашето семейство или група близки приятели. Това ще бъде пълен със събития месец, изпълнен предимно с върхове и от време на време спадове, но с вашата силна система за поддръжка до вас няма за какво да се тревожите. Тъй като Венера се движи през вашия 5-ти дом до 17 октомври, това ще бъде време, когато ще се чувствате доволни и заобиколени от тези, които обичате и цените най-много. Може да откриете, че въплъщавате енергията на Кралицата жезли, действайки като център на всички социални взаимодействия, като събирате добра компания и отделяте време за хората, на които държите най-много.

НАУЧЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК

Весела Софева
Весела Софева Отговорен редактор
Новините днес