Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Сватбени подаръци, които могат да донесат неприятности на младоженците

29 юни 2023, 17:00 часа

Сватбеното тържество не е пълно без подаръци, които според традицията се дават от всички гости. За да могат младоженците да започнат съвместния си живот щастливо, трябва предварително да се погрижите за подаръците и да разберете какво не можете да дадете на щастливите влюбени в самото начало на семейния живот.

Всеки подарък има своя собствена енергия, която понякога не е толкова безопасна. Експертите препоръчват внимателен подход към избора на подарък, за да не навредят по невнимание на онези, за които е предназначен. Простите препоръки ще ви помогнат да направите избор и да изключите от списъка наистина опасни елементи, които могат да причинят неуспехи и други проблеми в живота.

Неприятен подарък за младоженци ще бъде часовник, защото той символизира кавги и раздяла. Тиктакането ще брои минутите на семейния живот, неумолимо привличайки неприятности, които в крайна сметка ще предизвикат раздор между влюбените.

Кои са най-добрите подаръци за родените през юли?

Друг лош подарък е празната ваза. Такъв атрибут ще забави финансовото благополучие и ще попречи на младоженците да привличат активно парична енергия. В допълнение, такъв подарък може да причини дълго чакане за потомство, да блокира зачеването и да попречи на реализацията на съкровените желания за увеличаване на броя на членовете на семейството.

Не се препоръчва да давате огледала на млади хора. Такива мистични предмети могат да причинят раздор или наличие на негативизъм в уютно семейно гнездо. Един подарък може да съсипе живота ви, така че е по-добре да откажете подобно начинание.

Не трябва да подарявате картини на сватбата. Енергията на тези подаръци също може да изиграе жестока шега и вместо благополучие да внесе раздори, конфликти и дори предателство в живота на влюбените. Трябва да давате предмети на изкуството само ако подаръкът е одобрен от тези, за които е предназначен.

Трябва да се внимава при избора на съдове и прибори за хранене. Чупливите стъклени чаши символизират крехкостта на семейния живот, а приборите за хранене (особено ножовете и вилиците) ще внесат много негативизъм в семейния живот и ще влошат отношенията.

Декоративните свещи като подарък също не са подходящи. Изгорял фитил ще означава край на щастлива връзка и в процеса на използване на такъв съмнителен подарък младите хора често ще влизат в конфликт, неспособни да намерят компромисно решение.

Кои зодии правят най-добрите подаръци?

Също така, трябва да избягвате избора на подаръци, свързани с вода, тъй като това ще донесе негодувание и горчивина. Декоративните фонтани и подобни предмети са изборът на собствениците на къщата, което означава, че такива неща трябва да бъдат заобиколени и трябва да се предпочита класически плик с пари.

Не можете да давате несвързани неща на сватба. Така че, ако на булката е подарена красива рокля или друга лична вещ, тогава е важно и на младоженеца да се избере подобен подарък. В противен случай това ще се отрази негативно на отношенията между влюбените.

Също така, трябва да избягвате антични предмети, чиято енергия може да бъде не само неприятна, но и разрушителна за любовта. Антиките са "виждали" много и е малко вероятно да се проследи целият път на това или онова нещо, за да се разбере колко е безопасно.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес