Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Сложете това в кухнята и винаги ще имате пари

22 февруари 2022, 21:45 часа
Реклама

От ранно детство родителите ни учат да спестяваме и да харчим парите си разумно. Всеки от нас като дете е имал касичка. 

Според езотериците именно в този предмет се крие тайната на финансовото благополучие. Но в случая са важни и някои подробности.

Оказва се, че не само формата и цветът на касичката имат голямо значение, но и мястото, на което ще я поставите в дома си. Касичките с формата на животни са символ на просперитета.

Свиня

Това е класическата форма на касичките за спестяване на пари. Свинята символизира богатство, просперитет и късмет в бизнеса.

Куче

Касичка под формата на куче, което се счита за най-добрия приятел на човека, ще ви помогне не само бързо да събере необходимата сума, но и ще ви предпази от нейното безразсъдно харчене.

Котка

Касичката в тази форма е подходяща за тези, които мечтаят да спечелят много пари с честен труд. Това умно животно ще възнагради собственика си не само с късмет в бизнеса, но и ще му помогне да изгради мечтаната кариера.

Жаба

В Китай и Япония това животно се приема като символ на богатство. Ето защо трябва да изберете касичка точно във формата на жаба - тя ще активира паричната енергия в дома ви и ще ви помогне да привлече богатство.

Къде да съхранявате касичката?

За да привлечете финансов късмет в живота си е важно е да изберете правилното място, където ще стои касичката. Разбира се, тя не трябва да се поставя на видно място, но и не трябва да я поставяте в долното чекмедже на шкафа. В противен случай парите ви ще започнат да намаляват и няма да успеете да я напълните.

Най-добре е да поставите касичката си в кухнята. Но до нея не трябва да има декоративни фонтани или печка. В първия случай парите ви ще изтекат с водата, а във втория огънят ще ги изгори.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес