Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Предстои ви пътуване? Задължително сложете топка за тенис в багажа, ето защо

26 юни 2024, 11:06 часа

Предстои ви дълъг полет със самолет, дълго пътуване с влак или ще се возите в кола в продължение на няколко часа? Вземете топка за тенис в чантата си! Защо? Отговорът може да ви изненада.

Реклама

Как да опаковате добре багаж за пътуване? Разбира се, в основата са напитките и закуските. Струва си да вземете книга или да заредите музика на телефона си. Какво прави топката за тенис в списъка ви за опаковане? Това е предмет, който може да донесе утеха в най-трудните моменти.

Превърнете топката за тенис в масажор

Още: Ето защо винаги трябва да държите куфара си в хотелската вана

Много хора се ужасяват от перспективата да прекарат няколко часа в една поза. Това е особено трудно в самолет, където няма спирки, спиране за кафе или разтягане на бензиностанция. Ограничени в едно седнало положение, ние често изтръпваме и страдаме от болки в мускулите. Тогава тенис топката ще бъде вашето спасение. Можете да я използвате, за да си правите масаж, без да безпокоите вашите спътници.

Топката за тенис ще ви помогне в много ситуации

Мсажът с тенис топка ще помогне при болки в много части на тялото, като се започне от врата, през гърба, китките, бедрата, прасците и стъпалата. Как да го направите? Просто въргаляйте върху зоните, където чувствате болка. Притискайки топката върху мускулите, ние стимулираме кръвообращението и намаляваме чувството на изтръпване.

Още: 8 вещи, които никога НЕ ви трябват по време на ваканция, но ги взимате със себе си

За да масажирате китките си, просто поставете топката между ръцете си. Ако искате да масажирате краката си, трябва да използвате малко сила, да натиснете топката и да я търкаляте по бедрата и прасците. Когато масажирате стъпалата си, просто търкаляйте топката по земята. За да масажирате гърба си, облегнете се на нея и се местете наляво и надясно.

Елица Христова
Елица Христова Отговорен редактор
Новините днес