Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Подиграваха ми се за ритуалите за привличане на пари, но откакто ги правя, портфейлът е пълен винаги

03 февруари 2021, 07:50 часа

Едва ли ще приемете на сериозно, ако някой ви каже, че е забогатял откакто е сменил цвета на портфейла си или подрежда банкнотите по точно определен начин. Безспорно е трудно за вярване и няма логично обяснение, което да го докаже, но много хора вярват, че има ритуали за привличане на пари и твърдят, че те наистина работят!

Днес ще ви разкажем за част от най-популярните и работещи (според практикуващите ги) ритуали за привличане на пари!

Подреждайте банкнотите по точно определен начин

Банкнотите в портфейла ви трябва да бъдат в низходящ ред. Първата банкнота, която трябва да видите, когато отворите портфейла си е най-голямата по стойност и да бъде изправена (не с главата надолу) с лицевата страна към вас. Ако имате банкноти от различни валути - хубаво е да са в различни отделения.

Талисман

Изберете си "щастлива банкнота", която да ви носи късмет и не се разделяйте с нея. Как да определите коя банкнота е подходяща за талисман? Вгледайте се в цифрите на банкнотата и ги свържете с нещо, което смятате, че ще ви носи късмет. Например любимо/щастливо число; рождена дата на вас или любим човек; дата или число, което свързвате с паметно събитие и т.н.

Талисманът може да бъде монета или банкнота, която сте открили на пътя. Хубаво е да знаете, че банкноти или монети, които са с лицето надолу носят лош късмет, ако е с лицето нагоре може да я вземете.

Къде съхранявате парите

Ако не носите портфейл е важно да знаете, че в себе си никога не трябва да държите пачка с нечетен брой банкноти. Най-голямата банкнота трябва да е най-отгоре.

Портфейлът също има значение. Обърнете внимание на материала, от който е направен и неговия цвят. За да привлича парите, портфейла трябва да е от кожа и да бъде червен. Не дръжте мръсни или скъсани банкноти в него. Никога не го оставяйте напълно празен - поне една банкнота да има в него, без значение от стойността ѝ.

В портфейла може да държите и други "амулети за късмет" - например детелинка; червен конец; дафинов лист или друг предмет, който смятате, че ще ви донесе щастие.

Ритуал за привличане на пари с метла

Този метод може да ви се стори налудничав, но е широко известен. Вижте кога има новолуние и на този ден си купете нова метла. Около дръжката ѝ трябва да завиете зелена банкнота със зелена панделка. Поставете метлата с дръжката надолу в ъгълът на някоя стая и докато го правите си повтаряйте желанията, които искате да ви се сбъднат.

Наречете го суеверие или бабини измишльотини, но нищо не ви пречи да пробвате. Кой знае, може това да е малкото нещо, което да преобърне живота ви?

Гергана Йорданова
Гергана Йорданова Отговорен редактор
Новините днес