Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пари: Трите закона на Вселената

04 април 2021, 19:00 часа

Много хора отричат съществуването на невидима енергия, която контролира живота ни и помага да се изпълнят нашите желанията. При правилен подход тя може да се използва като ключ за отваряне на вратата към финансовото благосъстояние.
В различните страни и религии има описание на невидима сила, която контролира света. Китайците я наричат чи, индусите - прана. Тя стои в основата на създаването на света, контролира всички процеси на планетата и природата. На мощната енергия се приписва способността да контролира елементите и хората, да реализира материалните желания на човек. 
Невидимите сили контролират всички потоци енергия и мисли, които човек изстрелва във Вселената. Но не всеки може да подчини тази сила. Необходимо е да започнете активно да взаимодействате с нея, да предизвиквате постоянно движение и резонанс, опитвайки се да насочите правилно нейните възможности.

С помощта само на 3 основни парични закона можете да накарате Вселената да изпълнява най-смелите желания. 

Енергията на парите обича вниманието

Психологическият контрол върху собствените желания и дела е един от важните ключове, който задейства енергията на парите. 
За да постигнете лесно по-висока заплата и финансова стабилност, мислете по-често за богатство и високи доходи. Опитайте се да си представите в най-малките подробности как държите големи суми в ръцете си, печелите от лотарията, получавате огромен бонус. 
Парите обичат вниманието, така че мислете по-често за богатството, представяйте си се успешен, така че мислите да се материализират.

Раздялата с пари е лесна

Един от паричните закони на Вселената казва, че не трябва да ставате длъжник, ако искате да постигнете богатство. Мислите за необходимостта спешно да се дават пари водят до увеличаване на разходите и загубите. Ако трябва да вземете назаем, опитайте се да ги върнете най-скоро.
Когато връщате пари, не мислете за загубата. Опитайте се да върнете дълга с чувство на спокойствие и облекчение, без да мислите какво може да се купи в семейството. Същото усещане трябва да присъства и при плащане на заем, ипотека и сметки. Давайки лесно финанси, вие задействате енергия, която се превръща в увеличен доход.

Нашите послания към Вселената се връщат

Последният закон за парите е прост и ясен: за да постигнете цел, трябва да се съсредоточите върху нея (бонус, повишение, нова високоплатена работа). Опитайте се да изпратите мисли към Вселената, да кажете желанието „на себе си“ или на глас. Подобна самохипноза привлича вниманието на невидимите сили към мечтата, фокусира върху нея мощна енергия.
За да привлечете пари към себе си, станете жив магнит. Откажете се от мислите за провал, вроден лош късмет, убедете се в благосклонността на късмета. 
Отношението към просперитета и успеха е от голямо значение.
Ако работите здраво и продуктивно, но не постигате материално благосъстояние, потърсете причина, която блокира мисленето за успех.  

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес