Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Научете най-щастливия ден от седмицата за всяка зодия, 24 - 30 юни 2024

23 юни 2024, 17:27 часа

Представяме ви най-късметлийския ден за всяка зодия за периода от 24 - 30 юни 2024.

Реклама

Овен - сряда, 26 юни

В сряда получавате щастлива новина за имотен въпрос. Много вероятно е да посрещнете есента в нов дом. Вселената е щедра към вас.

Телец - събота, 29 юни

Една любов, която така и не успяхте да забравите, но мислехте, че е останала в миналото отново ще почука на вратата ви. Това ще ви донесе голямо щастие, но само вие може да прецените дали си заслужава да я отворите.

Вижте още: Зодиите, които Вселената ще зарадва с голям подарък в края на юни 2024

Близнаци - понеделник, 24 юни

В първия работен ден от седмицата получавате щастлива новина в работата. Много възможно е да получите повишение в службата и увеличение на заплатата.

Рак - сряда, 26 юни

В последно време имахте много тревоги на гърба си. В сряда ще разберете, че всичките ви страхове са били безпочвени. Вселената ви помаха да наредите всичките си хаотични мисли.

Лъв - неделя, 30 юни

В неделния ден получавате неочаквана сума пари, която ще ви помогне да излезете от затрудненото финансово положение, в което се намира в последните седмици. Първо изчистете дълговете си, а после си мислете с какво да се поглезите.

Дева - събота, 29 юни

Любовният ви живот излиза от тежка криза. В съботният ден ще изчистите всички онези сериозни недоразумения, които се бяха натрупали във връзката ви. Любовта ви процъфтява, много възможно е да обмислите по-сериозна крачка в отношенията ви.

Вижте още: Зодиите, на които юли 2024 ще донесе големи успехи в работата

Везни - неделя, 30 юни

Вселената ви подкрепя да сбъднете една голяма своя мечта. В неделния ден попадате на точното време и при точните хора. Това не е случайно, сега е моментът да реализирате всичко, за което копнее сърцето ви.

Скорпион - петък, 28 юни

Най-накрая получавате заслужената почивка, за която мечтаехте от толкова дълго време. В петъчния ден берете плодовете на труда си, получавате награда от Вселената.

Стрелец - вторник, 25 юни

Бяхте сигурни, че един човек ви е забравил, но във вторник получавате обаждане, което ще ви докаже, че човекът за когото копнеехте - копнее за вас.

Козирог - четвъртък, 27 юни

През вас се отваря нов път. Дава ви се възможност за нов път, по който да тръгнете. Вие преценете готови ли сте за тази промяна.

Водолей - понеделник, 24 юни

В понеделник разбирате, че всичко онова, за което страдахте скоро всъщност е било благословия в живота ви. Вече нямате съмнения, че постъпихте правилно. Сега ви се дава нужната смелост, за да направите голяма крачка в живота си.

Риби - сряда, 26 юни

В сряда попадате в плена на една любовна магия, от която не само, че няма да може да излезете, но няма и да искате. Получавате всичко онова, за което сърцето ви копнееше дълго време.

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес