Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-ревнивата зодия сред мъжете и жените

30 януари 2021, 20:40 часа

Знаете ли кой е най-ревнивият зодиакален знак в хороскопа? Сега можете да разберете колко ревниви са мъжете и жените от няколко зодии и кой води в класацията.

Овен

Мъжете Овни са водещи в списъка на най-ревнивите зодии на зодиака. Ревността на Овена е емоционална и бурна. Ако той е недоволен от поведението на партньора си, предпочита открито да изрази своите забележки. Психолозите са убедени, че именно чувството за собственост и огромната доза ревност на мъжете Овни привличат вниманието на жените. Жената Овен също ясно заявява своите чувства и емоции. При проява на ревност тя реагира бурно и страстно, устройвайки бурен скандал. След емоционален взрив Овенът бързо се успокоява и с готовност се извинява на любимия си.

Скорпион

Астролозите смятат представителите на зодия Скорпион за лидери в ревността. Този властен, взискателен и емоционален знак е погълнат от ревността. Притежавайки страстен темперамент, склонност към флирт и бурно въображение, Скорпионът лесно намира повод за подозрение.

Скорпионите се характеризират с:

  • Интерес към обкръжението от партньори;
  • Непрекъснато следене на постовете в социалните мрежи;
  • Преглед на списъка с приятели, лайкове и абонаменти.

Скорпионите винаги ще намерят причина за ревност, а ако не в настоящето, то в миналото. Ето защо техните партньори не трябва да говорят много за миналите си романи и любови. Скорпионите няма да оставят избраника си, те винаги ще се борят за щастието си.

Пазете се от тези хора, те са енергийни вампири

Стрелец

Мъжете от този огнен знак ревнуват, но внимателно крият това чувство. Неговата избраничка може да мисли, че Стрелецът е безразличен, но в душата му бушува огън. Мъжете от този знак:

  • мълчаливо преживяват;
  • мислено проучват ситуацията в подробности.

В крайна сметка той ще разкаже на партньорката си всичко, което внимателно е обмислил.

Жените Стрелци не изпитват ревност в открита, основаваща се на доверие връзка, в която партньорът прави комплименти и признава любовта и лоялността си. Ако партньорът не откликва, Стрелецът става подозрителен, но не показва безпокойството си.

Козирог

Ревността на Козирога е неприятна за него, следователно представителят на този знак е ревнив, сякаш за забавление:

  • Мъжът Козирог не се нуждаят от причина да стане подозрителен, достатъчно са промените в прическата и облеклото. Той ще организира разпит "Защо?" и "За кого?"
  • В същото време Козирогът може да позволи на избраницата си да флиртува с другите, но внимателно ще следи развитието на ситуацията.

Момичето Козирог, ревниво демонстрира външна студенина и безразличие. Но когато се появи възможност, избраникът ѝ ще изпита цялата сила на преживяванията на тази дама.

Риби

Трудно е да се каже колко ревниви са мъжете Риби. Тяхното подозрение възниква като вълна и си тръгва също толкова внезапно. Ако той ревнува, тогава е трудно за партньора да се оправдае и да отхвърли подозренията му, защото чува само себе си. Трябва да му дадем време мъжът Риби да помисли и да осъзнае.

Жените Риби са много чувствителни, следователно те са на челно място в списъка на ревнивците в зодиака. Те могат да изпитат пристъпи на яростна ревност заради собствените си, често неоснователни фантазии. В пристъп на ревност жената Риби мълчи. В случай на измяна, дълго ще обмисля план за жестоко отмъщение.

Пазете се от тези хора, те са енергийни вампири

Ревност от зодии:

Телец

Мъжът Телец не е най-ревнивият знак на зодиака, въпреки че не възнамерява да споделя любимата си с някого. Представителите на знака изграждат отношенията старателно, създавайки условия, които на практика изключват възможността за причина за ревност.

Мъже Телец:

обградете избрания с комфорт и удобство;

защитете любимата си жена от ненужни познанства и контакти.

Но ако Телецът ревнува, тогава той изпитва негодувание, гняв, много болезнено възприема неблагодарността на партньора. Чувството на ревност при жена Телец, която цени семейството, спокойствието и хармоничните отношения, е рядкост. Тези дами се доверяват на избраника във всичко и не допускат мисълта за изневяра. Ако момиче Телец бъде хванато в предателство, тя няма да изразява чувства бурно. Тя внимателно ще анализира ситуацията и едва след това ще реши какво да направи по въпроса.

Близнаци

Свободолюбивите Близнаци не налагат тежки ограничения на любимата си, не скандализират, не ревнуват открито. Мъжете от този знак не ограничават комуникацията на своите партньори.

Проявата на ревност се изразява в различни форми: те могат да страдат тихо или шумно да подреждат нещата. Трябва да потърсите индивидуален подход към тях и да вземете предвид настроението им в момента. Жената Близнаци е най-ревнивата зодия в хороскоп след Скорпион. Тя осъзнава, че е патологично ревнива. Понякога може да ревнува любимата си без никаква причина. Емоциите и страстта са на първо място. В желанието си да хване избраника с червени ръце, тя е в състояние да го последва и контактите му.

Колко ревниви са зодиите:

Рак

Ревността към мъжете Рак се ражда от неувереността в себе си и страха да бъдат изоставени. Той възприема подозрителното поведение на партньора си като стъпка, която непременно ще доведе до раздяла. Ракът се страхува панически, че жената ще го напусне.

Ракът е галантен и сдържан, така че скандалите не са в неговия стил:

Предпочита спокойни процедури и разборки.

За да успокои Рака, една жена трябва да разсее подозренията му.

Жените Рак са нежни, чувствителни и емоционални натури, които силно се свързват с хората. Те ценят лоялността, откритостта и отдадеността и отговарят в натура. Раковите момичета са ревниви, но твърде горди, за да покажат това чувство. На външен вид те прощават предателството, но със сигурност ще си отмъстят.

Лъв

Мъжете лъвове не са твърде ревниви:

Те са готови да покажат избраника на целия свят - съкровището, което притежават.

Самоувереният Лъв разбира, че на партньора му няма да е лесно да го напусне.

Той се справя с ревността просто, защото съм сигурен, че само той е важен за партньора.

Жените Лъв отстъпват по отношение на Близнаци и Овен по ревност. Те вярват, че един мъж трябва да обръща цялото внимание изключително на нея.

Ако избраникът на Лъвицата гледа към другия, той веднага ще стане участник в бурна сцена: ще трябва да успокои истерията на любимата си. В пристъп на ревност Лъвицата е в състояние да произнесе много неприятни думи, за които по-късно дълбоко ще съжалява.  

Дева

Доверието на мъжа Дева трябва да бъде спечелено. Представителят на зодия оценява откритостта и стабилността на партньора в отношенията:

Той е скромен, събран, спокоен, внимателно наблюдава как се развиват събитията.

Ако иска да говори за проблеми, трябва да изслуша и спокойно да обсъди ситуацията.

Мъжът Дева усеща промяна в емоционалната атмосфера, ако подозира избраницата в изневяра, той може да проследи нейните движения и контакти. Ако е убеден, че е прав, тихо ще си тръгне, без никакво изясняване на връзката.

За лековерната жена Дева са важни спецификите. Следователно, ако подозира партньор във връзка с друг, тя ще направи всичко възможно, за да разбере истината. Четенето на SMS съобщения, незабавните съобщения, подслушването на разговори или шпионирането са приемливи, за да разберете дали партньорът е верен или не.

Везни

Сред всички съзвездия на хороскопа също има не особено ревниви знаци на зодиака. Мъжете Везни живеят, като се придържат към принципите на равенство, свобода и взаимно доверие:

Те не ревнуват партньора си, като й дават правото на свободен избор.

Но ако избраният изневерява, тогава мъжът Везни изпитва разочарование, което изпитва известно време.

Мъжете Везни са в състояние да простят и да дадат на жената правото на избор. Ако тя напусне, те дълго съжаляват за края на връзката.

Жените Везни не обичат да подреждат нещата. Те са болни от подозрения, така че представителят на знака ще попита директно партньора. В случай на раздяла, момичето Везни няма да бъде обяснено, защото не толерира истерия, крясъци и сълзи.

Тези три зодии ще бъдат с разбито сърце през 2021 година

Водолей

Мъжете Водолей са най-малко ревниви от всички зодии. Те напълно се доверяват на партньора си и вярват, че отношенията се основават единствено на взаимно доверие.

Ако Водолей ревнува, значи се е случило нещо необичайно. Те не търпят прояви на ревност по отношение на себе си, вярвайки, че ако има чувства, няма място за подозрение.

Жената Водолей ще позволи на партньора си да флиртува невинно, тъй като оценява свободата на своя партньор и нейната. Но ако любимият й изневери, тя няма да ревнува, а ще прекъсне връзката.

Ако знаете колко ревниви са зодиите, лесно е да изберете най-правилната линия на поведение в конфликтни ситуации. Прочетете за половинката си, следвайте препоръките и чувството на ревност никога няма да напомни за себе си.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес