Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кухня за шампиони: Да гледаме европейското в 888 Taste Show Asian Cuisine

26 юни 2024, 13:04 часа

Лятото вече е официално в разгара си, а заедно с него – и Европейското по футбол. Благодарение на тази комбинация домовете, улиците и най-различни заведения по цял свят кипят от енергия, веселба и глъчка. Затова, ако сте запален футболен фен и търсите елегантно място, в което да се насладите на оспорван мач с приятели, 888 Taste Show Asian Cuisine е правилният ресторант за вас. Там ви очаква не само зареждаща атмосфера, но и неповторима интернационална кухня, която ще ви разведе из вкусовете на цяла Азия.

Реклама

 

Авторско лятно меню

Специално за топлите месеци главният готвач Петър Великов е подготвил изкусително авторско лятно меню, което да съчетаете перфектно с магията на футбола. Сред тях откриваме творби като тартар с маринована сьомга и пъдпъдъче яйце, екзотични сосове, вдъхновени от Перу, както и специалитета за ценители – дует между запечена сьомга и телешко филе “Black Angus” с чимичури масло.

Всяко от оригиналните ястия носи типичната за лятото свежест: продуктите са сезонни и пресни, като предимно се залага на плодове, риба, сладки и пикантни азиатски сосове. Тези апетитни предложения категорично не са за изпускане и си заслужава да бъдат опитани – както по време на напрегнатите сблъсъци на Европейското, така и без повод.

Удобна локация и елитна азиатска кухня

888 Taste Show Asian Cuisine е разположен на изключително удобна локация: кулинарният оазис се намира в сградата на хотел “Milennium” и е част от развлекателен комплекс Palms Royale Sofia. Едно от първите неща, които веднага грабват окото тук, е изпипаният до най-малък детайл интериор. Наситените цветове, дървените щори и големите японски ветрила по стените носят със себе си духа на Азия, а съвършено аранжираните маси създават изискано преживяване за всеки посетител. Професионалният екип на ресторанта ще ви посрещне с вежливо отношение и ще ви съдейства по всеки въпрос – от самото настаняване чак до края на вечерта.

Тук любовта към готвенето и азиатската храна личи във всички порции, а широките познания на готвачите относно различните техники на приготвяне превръщат всяка една хапка в истинско кулинарно изживяване. Ресторантът е известен с метода за готвене на грил “робата”, както и с техниката Тепаняки – похвати, които подчертават вкуса и аромата на месото и зеленчуците и прибавят уникален характер на ястията. Сред най-популярните им предложения откриваме задължителните суши сетове, пъстрата салата “Оренджи”, апетитно лютите скариди “Динамит” и любимото на гостите пиле в ананас. А една от най-хубавите новини е, че дори да нямате възможност да посетите 888 Taste Show Asian Cuisine, все пак можете да се насладите на храната им, като поръчате онлайн от техния сайт.

Лидия Найденова
Лидия Найденова Отговорен редактор
Новините днес