Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кой е вашият амулет, който ще ви направи богати според зодията

05 септември 2021, 17:10 часа

Всъщност всеки зодиакален знак се свързва с амулет, за да привлече богатство под всякаква форма.

Ако сте Овен

Ключовете ще отворят вратите за просперитет за вас. Но не става въпрос да ги оставите край вас. Закачете ги на врата си или, още по-добре, поставете ги у дома и ще можете да „влезете във всяка врата, на която се натъкнете“, която може да ви отведе до богатство.

Ако сте Телец

Нека полумесецът ви предпази от бедност и наранявания. Просто го носете на врата си. Този амулет никога няма да ви изостави и ще ви помогне да привлечете богатство, като ви поддържа здрави.

Ако сте Близнаци

Енергията в босилека ще ви помогне да решите икономическите си проблеми. Поставянето на няколко листа под възглавницата при заспиване може да е достатъчно, за да се намерят решения при събуждане, независимо дали да си намерите работа или да направите добра сделка.

Ако сте Рак

Жабата на изобилието е за вас. Носете я на врата си, за да си осигурите притока на пари. Можете също така да я закачите на входа на къщата или офиса си, за да донесете просперитет и богатство.

Ако сте Лъв

Китайската змия е вашият амулет. Ако вече царувате в зодиака, с този амулет ще бъдете непобедими във всички области и лесно ще привличате богатство.

Ако сте Дева

Трябва да използвате турско око. То ще премахне лошите вибрации и ще привлече просперитет и пари.

Ако сте Везни

Вашият амулет е слънцето. Вие и вашето богатство ще блестите с него. Носете го на врата си и то ще ви даде безкрайна енергия.

Ако сте Скорпион

Ще ви бъде достатъчно да носите ключ, така че парите да потекат без пауза. Ако го държите 5 минути под ръка, ще можете да изхвърлите цялата негативна енергия, която пречи на вашите финанси.

Ако сте Стрелец

Пригответе амулет, като поставите дафинови листа в малка торбичка. Това ще ви помогне да триумфирате в работата и бизнеса, да постигнете успех и богатството, което искате.

Ако сте Козирог

Ще откриете своя таен амулет под формата на брезови листа. Това растение е отворен път за вас, идеален за енергийно почистване, което ви освобождава от препятствията, които ви пречат да изплувате, дори икономически.

Ако сте Водолей

Златната рибка ви е избрала да ви придружава и да изпълни живота ви с пари, просперитет и изобилие. Независимо дали ги носите на врата си или ги държите в аквариум в офиса си, можете да сте сигурни, че няма да пропуснете парите.

Ако сте Риби

Няма нищо по-добро от силата на пирамидите. Малка пирамида, държана около врата ви, ще защити вашето богатство. Ако е направена от аметист, тя ще ви защити във всички аспекти.

Гергана Йорданова
Гергана Йорданова Отговорен редактор
Новините днес