Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как се дешифрира 2025 г. годината на змията и защо ще бъде по-лоша от 2024 г.

01 октомври 2024, 20:00 часа

Остават три месеца до източната нова година. Хората чакат края на кармичната година на Дракона 2024, вярвайки, че годината на Змията 2025 ще бъде по-добра. Но нумеролозите предупреждават: само ще стане по-зле.

2025 не е просто още един знак в календара, това е годината на змията според източния календар, която според нумерологията обещава да бъде наситена със събития, променлива и може би дори опасна.

 

Още: 4-те зодии, които ще имат много късмет през седмицата, 30 септември - 6 октомври 2024

Какво да очакваме от годината на змията 2025

Годината на змията според източния календар е време на мъдрост, проницателност и тънък ум. Змията в китайската култура е мистериозно създание с двойна природа. От една страна, тя се смята за хитра и опасна, от друга страна, тя символизира изцеление и защита.

2025 година на Змията определено ще бъде време на промяна. Тя ще бъде идеална за тези, които са готови радикално да променят живота си, да преразгледат целите си и да изберат нов път. Змията линее, сваляйки старата си кожа и този образ ни напомня за необходимостта да изоставим остарелите идеи и да погледнем на света със свежи очи.

 

Още: Новолуние и слънчево затъмнение на 2-ри октомври: Мощен ритуал за сбъдване на желания

Как се дешифрира 2025 г. в нумерологията

Ако използвате нумерологията, за да дешифрирате кода за 2025 година на Змията, като съберете всички нейни числа, ще получите числото девет. Какво означава девет в нумерологията и защо в този случай това ще се окаже по-сериозен проблем за представителите на всички зодии?

 

Какво означава числото 9 в нумерологията?

Още: От колко часа сън се нуждае всеки зодиакален знак

В нумерологията девет символизира края на един цикъл, сбогуване с миналото, трансформация и духовно пробуждане. Свързва се с мъдрост, интуиция, състрадание и духовно израстване. Числото 9 обаче може да отразява и негативни аспекти като конфликти, разрушаване на стари структури и чувство за загуба. В контекста на 2025 г. числото 9, съчетано с енергията на Змията, може да засили негативните тенденции на 2024 г.

2024 беше годината на Дракона, която се характеризираше с импулсивност, непредсказуемост и желание за надмощие. Основите за конфликт, несигурност и нестабилност може да са положени през 2024 г. Числото 9, което може да доведе до 2025 г., може да се превърне в катализатор на тези негативни тенденции, водещи до тяхното завършване и трансформация.

2025 е възможност за духовно израстване, освобождаване от миналото и изграждане на ново бъдеще. Но е важно да сте подготвени за препятствия, да укрепите интуицията си и да се ангажирате със себепознание.

 

За какво да се подготвим през 2025 г.: кризи, разрушения, проблеми

Много нумеролози и езотерици смятат, че идващата 2025 година на змията ще засегне представителите на зодиакалния кръг още по-силно от годината на дракона. Защото 2024 г. носи енергията на числото осем, а то отговаря за кармата и възмездието за греховете. Но девятката, която ще ни се падне от 1 януари, не само ще увеличат „турбулентността“ в живота на хората от всички зодиакални знаци, но и ще добавят проблеми и кризи към тях. В нумерологията енергията на числото 9 е по-силна от тази на числото осем. Следователно целият крехък свят, който хората успяха да изградят в живота си, въпреки кармичните бумеранги, най-вероятно ще се срине.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес