Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как да печелите повече пари според ЗОДИЯТА си - част 2

25 февруари 2022, 23:20 часа

Дева (23 август – 22 септември): Организирайте и оптимизирайте

Нямате нужда някой да ви казва да работите повече. Всъщност твърде усилената работа може да бъде вашето падение. За разлика от Телците, които намират чувство за собствено достойнство в седмичните си заплати, Девите го намират в своята продуктивност. Когато сте несигурни, ще се претоварите в опит да докажете своята стойност и това може да има обратен ефект.

Документирайте стойността си пред компанията. Това ще ви помогне да бъдете смели, когато става въпрос да поискате повишения или да отидете за повишения. Но използвайте мощния си аналитичен ум, за да премахнете натоварената работа, която сте направили за себе си, в опит да се почувствате по-полезни.

Силни ерти: Аналитичен ум и способност за организация. Ориентиран към детайлите решаващ проблеми, вашата способност да приоритизирате.

Препятствия за преодоляване: Неувереност в себе си и невъзможност за отпускане. Умът ти винаги работи. Научете как да се доверите на себе си.

Перфектни странични занимания: Организатор на събития, редактор, личен асистент

Триковете на богатите за спестяване на пари

Везни (23 септември – 22 октомври): Бъдете решителни

Везните често забравят да поставят нуждите си на първо място. Стремите се да постигнете мир между другите хора и понякога това ви кара да се жертвате напразно. Ако искате да печелите повече пари, трябва да се съсредоточите повече върху себе си и да сте проактивни.

Най-добрият начин Везните да продължат напред в работата е да спрат да се опитват да угодят на всички. Намерете своя глас и не се страхувайте да оставите хората да го чуят! Утвърдете се.

Силни черти: Добра преценка. Известно, че са справедливи, Везните трябва да прилагат добрата си преценка към личните финанси и бизнес решенията.

Препятствие за преодоляване: Желание да угодите на всички. Балансирането на множество отговорности може да ви разтегне твърде много. Понякога отдръпването от един проект в полза на друг ще осигури най-голямото чувство за баланс.

Перфектни странични занимания: съветник, публицист, консултант по маркетинг

Скорпион (23 октомври – 21 ноември): Намалете тона

Състезателни и плашещи, Скорпионите често могат да се окажат в противоречие с колеги, които не споделят същото мнение или които виждат като потенциални съперници.

Поради войнствения си характер вероятно изглеждате малко остроумни, независимо дали мислите така или не. Полагайте усилия да се усмихнете малко повече и да бъдете по-приветливи, за да намалите тази интензивност. Разбира се, не е нужно да измисляте напълно фалшива личност; просто изгладете някои от ръбовете си.

Силни черти: Страст. Известно е, че Скорпионът е един от най-страстните знаци в зодиака. Желанието ви гори на по-дълбоко ниво и това ще ви помогне да преследвате целите си.

Препятствие за преодоляване: Недоверие. Вземете някои уроци от Лъв и Стрелец, когато става въпрос за социални умения.

Перфектни странични занимания: Музикант, частен детектив, психотерапевт

Стрелец (22 ноември – 21 декември): Ангажирайте се с клиенти

Не би трябвало да е толкова трудно за Стрелец да увеличи своята печалба. За разлика от Скорпионите, Стрелците са естествено много представителни и пъргави; те просто обичат хората. Използвайте тази топлина и доброта, за да създадете колкото се може повече приятели във вашата индустрия.

Силни черти: Отзивчив и приятен характер. Винаги си бил популярното дете в класа. По-лесно се получават пари, когато знаете как да създавате приятели на правилните места.

Препятствие за преодоляване: Прекалена самоувереност или претенция. Вие сте изтънчен и опитен, но понякога можете да изглеждате като всезнайко.

Перфектни странични действия: личен треньор, планьор на ваканции, продавач.

Водолей (20 януари – 18 февруари): Рискувайте

Водолеите са изключително интелигентни, креативни и вдъхновяващи. Можете да бъдете страхотен лидер в професията си, защото сте грижовни и знаете как да се погрижите за всеки човек. Вие можете да бъдете този, който извежда компанията на следващото ниво и извлича наградите за това.

Силни черти: Иновативна природа. Ако някой знае как да се бърка, това е Водолеят. Вашето естествено любопитство ви дава новаторски идеи, по които трябва да действате.

Препятствие за преодоляване: Раздразнителност. Като един от най-интелигентните зодиакални знаци, Водолеят може да стане раздразнителен, когато други предизвикват или пречат на визията им.

Перфектни странични действия: изобретател, хуманитарен организатор, компютърен програмист

Как да разберете, че имате ДИСБАЛАНС във връзката си

Риби (19 февруари – 20 март): Доверете се на интуицията си

Подобно на Везни, Рибите се грижат дълбоко за благополучието на другите. Това невероятно чувство на съпричастност може да бъде страхотно нещо, но може да бъде и голямо бреме. Трябва да поддържате чувство за индивидуалност на работното място, за да успеете и да процъфтявате.

Силни черти: Емпатия и индивидуалност. Страхотно е, но да бъдеш себе си наистина ще те забележат.

Препятствия за преодоляване: Срамежливост и чувствителност. Емпатията е страхотна, но твърде чувствителност или плах може да попречи на напредъка ви.

Перфектни странични действия: артист, социални медии, частен преподавател.

Петя Панова
Петя Панова Отговорен редактор
Новините днес