Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как да изберем най-подходящите бижута за модното лято 2023?

03 юли 2023, 10:17 часа
Реклама

Готови ли сте за летния сезон? Допълнихте ли гардероба си с леки материи и цветни мотиви? А помислите ли за колекцията си от бижута? Тук сме, за да ви помогнем. Представяме ви няколко тенденции за лято 2023, които да са акцент на всяка лятна визия.

Харесвате класически дизайни, но и по-интересни решения? Може да разгледате най-новата ни колекция от сребърни бижута от Silenti Jewelry, специално създадени, за да уловят най-щастливите мигове от вашето лято.

Красиви бижута – красиви летни мигове

Никоя жена не тръгва на пътешествие без любимите си аксесоари. А когато това пътуване е през летния сезон, вариантите за допълване на визията са толкова много.

През лятото колекцията ни от бижута се превръща в палитра от емоции, цветове и форми. Аксесоарите ни са се превърнали в начин на себеизразяване и към тях е необходимо да се подходи с особено внимание като елемент от визията ни. Тук важно е само едно - доверете се на собствения си нюх при избора на красиви летни съчетания.

Предпочитаните стилове бижута това лято

През последната година все повече обръщаме внимание на изработката на едно бижу. Забелязва се внимание към детайла и към различните форми и елементи, които го правят неповторимо. Неслучайно на почит са ръчно изработените аксесоари, както и тези, които придават по-бохемска визия. Предпочитани са и елементи, които носят винтидж усещане и впечатляват с класическия си дизайн, устоял през времето.

Бижутата от сребро  са незаменима част от 2023 като година, в която специалистите съветват да наблегнем на този благороден метал. Ако все още не сте попълнили своята колекция за това лято, насочете се към елементи, които могат да се съчетават помежду си като колиета, при които да използвате техниката layering (напластяване). По отношение на гривните и обиците завършете визията си с акцент, който ефектно ще открои стила ви. Това често могат да са бижута с елегантна визия и изчистени форми, но изработени с усет към детайла каквито ще откриете в Silenti Jewelry.

Как да завършим елегантната вечерна визия за вечер край морето?

Тази година не се притеснявайте да експериментирате с цветове и различни материали на изработка. За да завършите своята лятна визия за вечерно парти край морето или просто вечер в града, в която искате да носите морето със себе си, припомняме ви две бижута, които няма да останат незабелязани.

Гривните за крак са бижуто, което подчертава непринудената нежност на женското тяло. Те са ефектен завършек за свежа визия. Различните дизайни, които ще откриете, позволяват да изразите индивидуалността си .

Перлите са вторият най-добър приятел на дамите след диамантите. Няма как да сбъркате, ако добавите към визия си изчистено класическо перлено бижу – това може да са обеци или пък по-дълго колие. Да не говорим колко добре се съчетават с други елементи от облеклото. Това ги превръща в универсален помощник за ефектна вечерна визия.

Специален подарък, жест към любим човек или просто израз на внимание към самите нас - летните бижута тази година са възможност да запечатаме онези мигове, които ще ни топлят и през зимата. Открийте своите сега.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес