Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Двойката, която разби рекорда за най-люта целувка (ВИДЕО)

18 август 2023, 20:15 часа
Реклама

Майк и Джейми Джак са официалните притежатели на рекорд на Гинес за най-люта целувка. Тяхното постижение е направено на 25 февруари, но съвсем скоро бе официално обявен за такъв.

На 25 февруари всеки от двойката от Онтарио изяжда по една люта чушка Хабанеро, а след това двамата сключват устни в целувка. Тази целувка продължава 15 минути и 6,5 секунди и официално става най-лютата в света.

"Аз съм притежател на няколко рекорда на Гинес, но и Джейми искаше да си има един. Този рекорд можехме да постигнем двамата и го направихме."

Още: 90-годишен е най-възрастният бодибилдър в света (ВИДЕО)

Рекордите, които държи Майк, са свързани с ядене на най-лютите сортове чушки, така че Хабанеро не е била никакъв проблем за него. Джейми пък всеки ден в продължение на месец тренирала и изяждала по една чушка Хабанеро, за да придобие по-малка чувствителност. Целта ѝ била да може да издържи максимално време, преди да се втурне да пие вода.

"Разполагахме с 30 секунди да изядем чушките, а след това се целунахме и останахме така колкото се може повече. Избрахме да стоим така 15 минути, защото тази година имаме 15-годишнина.

Любопитно: Жената, родила 69 деца: Историята на рускинята Валентина Василиева

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес