Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Днес се сбъдват желания! Ето какво трябва да направите!

22 февруари 2022, 10:41 часа

Абсолютно огледалните дати (палиндром) са много рядко събитие, не всяка година. Само си представете... такъв ден ще се повтори едва след 180 години.

Това е невероятна дата 22.02.2022 г. - повратна точка в съдбата на всеки от нас. Огледална дата, наситена с бушуващата енергия на промяната, ще раздели света на преди и след. Точно затова се препоръчва да се подготвите и да внимавате в този ден! Всеки ще има възможност да допринесе за живота си на този ден. И за лошо или за добро ще зависи от действията ви в този ден!

Какво да направите на този ден?

Двойката е символ на равновесието, в което хармонично се преплитат доброто и злото, хармонията и хаоса. Този ден се опитайте да се въздържате от ревност, завист, агресия, гневни думи, особено изречени. Помирете се с когото сте се озовали в кавга, първо протегнете ръка, поискайте прошка.

На този ден вероятността за промени в живота ще се увеличи. Всеки човек ще се доближи до постигането на своята мечта или цел. Доверете се на интуицията си - на този ден ще ви посетят правилните мисли и идеи. Съдбата ще ви благоприятства при решаването на въпроси, които отдавна ви притесняват.

Счита се, че е трудно да се измисли по-подходящ ден за намисляне на желание! Това е толкова вярно! Векторът на деня е насочен към положителна промяна. Вибрациите на двамата са толкова силни, че дори една мимолетна мисъл или случайна защитена дума могат да се сбъднат. Внимавайте там!

Но не по-малко важно е да запишете плановете си за годината напред - не се колебайте да запишете всичко подробно това, което бихте искали да видите като изпълнен факт в живота си. Но дайте всичко от себе си, за да направите мечтите си възможно най-реалистични. В крайна сметка ще трябва да ги приложите. Вселената е само изпращане на правилните хора и обстоятелства. И да си спомним и за златния миг на този ден - 22.02.2022 г.

Когато този момент настъпи по часовник в 22:22, кажете на глас най-тайното си желание!

И не забравяйте да благодарите на Вселената за помощта и прекрасните събития, които ще започнат да се случват в живота ви съвсем скоро. Вярвайте в силата и добротата на Вселената и тогава неизбежно ще постигнете мечтите си. Прости думи: "Благодаря ти, Вселена! "Ще бъде достатъчно да запазим баланса в енергийния обмен "получих - дай нещо в замяна". Можете да изпратите благодарността си към Вселената директно.

22.02.2022 г. препоръчително е да направите всякакви техники за изпълнение на вашите желания - всичките ще бъдат много ефективни!

 

Надежда Георгиева
Надежда Георгиева Отговорен редактор
Новините днес