Ако тези 5 предмета са в стаята ви, можете да забравите за секса завинаги

1155
Ако тези 5 предмета са в стаята ви, можете да забравите за секса завинаги
Снимка: https://elements.envato.com/wooden-bench-in-the-foot-of-the-bed-with-grey-bedd-RZ6WC6D

Всеки има различни вкусове и това се отнася не само за храната и релакса, но и за интимността. Въпреки това, за да създадете правилната, освобождаваща атмосфера, според експерти, това определено не трябва да бъде в стаята. В противен случай партньорът ще избяга бързо и няма да се върне.

Трябва да започнем с важно уточнение: всеки изпитва възбуда по различен начин. Ако един човек има нужда от екстремни спортове, светлина и цвят (ярки цветове), то друг, уморен от външния шум и безкрайния поток от хора и преговори, има нужда да се отпусне, да се почувства тихо и безопасно. И едва тогава партньорът ще може да се отпусне.

Малко вероятно е обаче яркожълтите стени с патици да събудят животинските инстинкти у хората за размножаване. Безспорен факт: тъмните и приглушени тонове са по-склонни да разкрият скрити желания и способности да преминете през всичките 50 нюанса на сивото. Обстановката в спалнята трябва да е удобна във всяко отношение. Добре е да обърнете внимание на следните фактори и да се опитате да ги избегнете.

8 вещи у дома, от които трябва да се отървете, защото излъчват лоша енергия

Неприятни миризми и температура

Стаята трябва да мирише приятно или поне да има чист въздух без чужди миризми. Температурата в стаята също играе важна роля, ако ви е горещо и по тялото ви се стичат реки от пот, това едва ли ще допринесе за страхотен секс.

Липса на комфорт и безопасност

Разбира се, по-добре е наблизо да няма деца, родители или някой друг. Липсата на комфортна среда под формата на съседи зад стената или лоша звукоизолация също не винаги е спиращ фактор. Често дори се възбуждат любителите на екстремните спортове.

Препоръчително е да смените всички скърцащи легла и дивани - тези звуци значително ще ви отвлекат от приятното забавление.

Предмети, носещи лош късмет на дома

Неща на бивши партньори

Бельото на бившата ви приятелка или някои козметични продукти могат не само да угасят огъня на любовта, но и да доведат до скандал.

Но сексът в стая с огледален таван или пред огромно огледало, според експерт, може да събуди въображението ви и да създаде илюзията за мащаба на събитието.

Ако интимността се проведе в стая, която е украсена с естествени дървета или където има камъни и истински растения, тогава обстановката определено ще върне влюбените към техните първични инстинкти и ще ги изпълни с мощна енергия.

Трябва да създадете възможно най-приветлива атмосфера в дома и да превърнете интимността не в дълг към половинката, а в вид игра и постоянен флирт. Тогава не може да става дума за угасване на страстта.

Не забравяйте, че сексът е животински инстинкт. Не е необходимо да го планирате в работния си график.

А за да сте в най-доброто си състояние в леглото, експертът ви моли да не забравяте за ястията с морски дарове. Други храни, които повишават либидото, включват банани, яйца, червена риба, манго, лук, орехи, целина, аспержи, ябълки, люти чушки, кедрови ядки, касис, смокини, грозде или стафиди и фурми.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Виц на деня: Кажете къде

Рецепта за вкусно до немай къде пържено кюфте - Комшиите ще питат за рецептата

Виц за добро утро: На гарата

Много силна притча за вечно заетия баща

Петровден е! Прочетете тази мощна молитва за здраве

Стихотворение на деня, 29 юни, от Радой Ралин

Любовен съвет за всяка зодия за 29 юни 2024

Таро хороскоп за 29 юни 2024

На Петровден - какво да направим за късмет през цялата година

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 юни /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com