Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

6-те зодии, които са най-небрежни с ПАРИТЕ

29 април 2022, 22:00 часа

Всеки човек има различно отношение към парите. Някои се отнасят твърде отговорно, спестяват голяма част от доходите си за “черни дни” и живеят скромно, докато други са пълни прахосници. Независимо за какво харчат парите си - дали за да парадират с луксозни покупки, или за забавления, общото е, че се отнасят небрежно с финансите си. Проверете кои са тези зодиакални знаци и дали вие сте сред тях:

Овен

Представителите на този знак са едни от най-импулсивните личности и това се отразява и относно отношението им към финансите. Когато видят нещо, което им допадне, те веднага искат да го имат, независимо колко е скъпо. Не мислят как ще се отрази на бюджета им и колко им е нужно в действителност. Те се успокояват, че заслужават да си подарят нещо поради усърдната работа.

Кои зодии са най-големите магнити за пари

Лъв

Лъвовете са щедри по природа и това доста се отразява на джоба им. Те често правят подаръци без повод на близки и приятели, обичат да си угаждат и да посещават луксозни местенца. Те знаят как да изкарват и печелят пари, но също толкова бързо ги похарчват за различни необмислени покупки. Нямат спестявания и сериозни инвестиции. 

Риби

Представителите на зодия Риби са твърде наивни стане ли въпрос за пари и покупки. Те попадат в ръцете на измамниците и биват излъгани с големи суми. Те лесно се поддават на молите думи и убеждения на опитните търговци и винаги се оказват с безброй ненужни за тях покупки. Това е в сериозен ущърб на бюджета им.

Тези ЗОДИИ са обречени да печелят МНОГО пари

Стрелец

Стрелците обикновено са безгрижни и не обмислят твърде много решенията си. Това ги кара да купуват всяко нещо, което им грабне окото, както и да хвърлят пари по не толкова важни неща. Обичат да се забавляват, да пътешестват и често харчат много повече пари, отколкото могат да си позволят, за да задоволят нуждата си от забава.

Близнаци

Представителите на този зодиакален знак никак не обичат да мислят за сметки и бюджет. Чрез покупките те се стараят да запълнят празнотата, която изпитват, както и да се успокоят, ако са депресирани или нервни. За тях забавлението е много важно и няма значение колко пари ще изхарчат, за да го постигнат изцяло.

Водолей

Водолеите са на принципа, че за да водят пълноценен живот, трябва да имат всичко ново и актуално, дори да не им е необходимо. Обичат нова техника, но също така инвестират средства и в различни каузи и предприятия, което обаче не винаги могат реално да си позволят.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес