Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

5 подаръка, които могат да бъдат дадени само на враг

20 септември 2024, 15:00 часа

Не е тайна, че изборът на подарък за любим човек не винаги е лесен, защото искате да го зарадвате. Понякога може да изглежда, че това или онова нещо е чудесен вариант, но всъщност може да донесе нещастие както на дарителя, така и на получателя.

 

Защо не можете да подарите часовник?

Още: Добре ли е да се правят скъпи подаръци на мъж?

Смята се, че такъв подарък може да доведе до кавга и раздяла. Часовникът е твърде лично нещо, което винаги трябва да избирате и купувате сами, защото ако друг човек ви го даде, той „отнема“ вашето време. В замяна на такъв подарък трябва да дадете монета, така че по-скоро ще „купите“ часовника, отколкото да го приемете като подарък.

 

Ножовете и острите предмети са лош подарък

В никакъв случай не давайте ножове или други остри предмети на близките си. Такъв подарък може да доведе до сериозни здравословни проблеми, кавги и неуспехи. Смята се, че подареният нож може да „нарани“ човек и да му донесе провал и проблеми.

Още: 7 опасни подаръка, които предсказват неприятности

 

Подаряването на шал означава раздяла

Изненадващо, но дори обикновен шал, подарен на любим човек, може да донесе проблеми на една връзка. Това нещо ще доведе двойката до раздяла. Факт е, че шаловете принадлежат към категорията на подаръците за „кражба“ - те „крадат“ съдбата ви.

 

Още: Какъв вълшебен подарък сте получили в деня на раждането си?

Защо не можете да приемате животни като подарък?

Ако решите да поискате котка или куче като подарък, тогава е по-добре да приготвите пари и да ги дадете на човека, който реши да ви подари животното. Не е необходимо да компенсирате цялата сума, достатъчни са няколко стотинки. По този начин „купувате“ животното. Това е необходимо, за да може домашният любимец да се вкорени в къщата.

 

Какви цветя не трябва да подарявате на приятелката си?

В никакъв случай не трябва да давате на близките си четен брой цветя, защото такива букети са предназначени само за тези, които са напуснали този свят. Също така не трябва да се подаряват червени карамфили. Тези цветя могат да навредят на човек и да привлекат опасности и здравословни проблеми. Най-добре е да изберете светли цветя за подаръци, така че да привличат добра енергия.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес