4 зодии, които обичат да упражняват КОНТРОЛ над живота ви

11563
4 зодии, които обичат да упражняват КОНТРОЛ над живота ви
Снимка: iStock

Днес ще говорим за мъжките представители на зодиака и по-конкретно – за онези зодии, които винаги се стремят да вземат властта в свои ръце. Много от тях в началото на взаимоотношенията могат умело да скрият тази си черта, но ако сте запознати кои зодиакални знаци са склонни към доминиране, ще имате едно на ум и дори може да се подготвите за това. А сега нека видим и кои са тези зодии:

Овен

Мъжете от тези зодии често стават токсични и изпитват нужда да контролират всичко

Всички мъже се стремят да показват най-доброто от себе си в началото на връзката. Те проявяват разбиране и се държат внимателно към пол...

Овните по принцип са неустоими мъже, които обаче имат и своите недостатъци. Те са големи егоисти, имат високо самочувствие и дори се държат надменно. Представителите на този знак няма да се поинтересуват от мнението ви, а просто ще ви заповядат какво да сторите. Дори може да усетите жестокостта и агресията им спрямо вас. Импулсивни са и не мислят за последствията, когато действат.

Телец

Телците може на пръв поглед да ви се струват безгрижни, забавни и свободолюбиви, но тази си маска стои на лицето им само в началото на връзката. Постепенно чрез манипулаторските си тактики те ще съумеят да контролират всеки аспект от вашия живот. Мъжете обичат да показват тези черти от характера, които ги представят като чувствителни, грижовни и търпеливи, но за да създадат добро първо впечатление, след което ще ви покажат и истинската си същност.

Близнаци

5-те силни зодии сред жените, които не обичат мъжете да ги контролират

Има жени, които са твърде независими. Те са станали такива по стечение на живота си, не защото са го искали. Те са силни, горди, умеещи...

Мъжете Близнаци силно се впечатляват от интелигентни жени и лесно се влюбват в такива. Но както им е дадено и името, мнението им често плава между два полюса и раздвоението се усеща на мига. Те имат и 2 страни от характера си, които показват спрямо ситуациите. Първата не е особено положителната, при която вследствие от много напрежение или караница, те стават изключително инатливи и твърдоглави, могат да прекрачат границите на личното ви пространство и дори да ви задушават с присъствието и влиянието си.

Водолей

Представителите на този знак обикновено изглеждат сурови като камък, но не е лъжа и че могат да се държат по подобен начин. Те се опитват да запазят суров вид, могат да ви се сторят дори прекалено корави и дистанцирани, но такава е и тяхната природа. Мъжете Водолеи имат проблеми с доверието и трудно биха ви повярвали на 100%, преди това те ще ви подлагат на различни тестове и манипулации, за да разберат до каква степен сте искрени с тях. Но това пък от своя страна може да създаде една плодовита почва за токсична връзка и редица скандали. В стремежа им да ви се доверят, те могат да ви отблъснат.

 

Кои зодии трябва да подобрят своята увереност?

Има много хора, които са изключително качествени, способни, но нямат нужната увереност, за да направят крачката напред и да бъдат своят...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Виц на деня: Кажете къде

Рецепта за вкусно до немай къде пържено кюфте - Комшиите ще питат за рецептата

Виц за добро утро: На гарата

Много силна притча за вечно заетия баща

Петровден е! Прочетете тази мощна молитва за здраве

Стихотворение на деня, 29 юни, от Радой Ралин

Любовен съвет за всяка зодия за 29 юни 2024

Таро хороскоп за 29 юни 2024

На Петровден - какво да направим за късмет през цялата година

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 юни /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com