Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4 неща, които да съобразите при избора на дамско бельо

28 ноември 2023, 17:45 часа

Изборът на бельо е съществена част от ежедневието на всяка жена. В зависимост от това как се чувства в него, то зависи как ще се усеща и в цялостната визия на тоалета си за деня и дори какво излъчване би имала. С толкова голям избор от материи, размери, модели, изборът на правилното бельо за всеки един случай може да бъде истинско предизвикателство. В следващите редове ще ви представим 5 съвета, които можете да следвате при избора на бельото си.

Помислете за повода

Ако искате да се чувствате добре през целия ви работен ден, то най-добре е да изберете комфортно и памучно бельо. В този случай са подходящи бикините с ниска или висока талия. Те имат по-голяма площ и съответно скриват нещата, които не искате да  се виждат или очертават. Те дискретно покриват извивките ви и дори да облечете по-прилепнал панталон или пола нищо няма да се очертае или види.

Друг вид дамско бельо са прашките. Те са подходящи за официални рокли, много тесни панталони и поли. С тях ще можете да изглеждате ослепително, без да се притеснявате, че някой ръб ще се очертае и ще се види.

Правилният размер

Важно е бельото да бъде с правилен размер, за да ви е удобно във всяка една ситуация Прекалено стегнатото бельо може да остави белези в кожата и да се впие, което да ви създаде допълнителен дискомфорт. От друга страна, свободното бельо не може  да ви предостави поддръжката, от която се нуждаете и би стимулирало увисването на кожата или коремната стена.

За да определите правилния размер, то вземете метър и измерете обиколката на талията и бедрата си. Ако не можете да се ориентирате, то изпратете мерките си на нашите специалисти и те ще ви съдействат за правилния избор.

Избор на правилната материя

Дейността, която ще извършвате, определя и вида материя, която ще искате за бельото си. Например, ако сте в движение цял ден, то памучното дамско бельо ще е подходящо за вас, тъй като кожата ви ще може да диша и да е свободна. За фитнес или работа е перфектният избор.

Не изключвайте възможността обаче да сложите и синтетично бельо. То може да ви бъде от полза при определени случаи, когато искате да изглеждате по-слаби и да сложите по-тесни дрехи. Като цяло не е за ежедневна употреба, а само за поводи.

Третият вид материя е безшевната. Тя е подходяща за официални дрехи, семпъл офис дрескод. Нежна е към тялото и не причинява никакви издутини и притискания. По този начин несъвършенствата ви няма да се откроят и вие ще се чувствате комфортно в своята кожа.

Помислете за цвета на дамското бельо

Изберете бельо, което няма да прозира под дрехите ви. Цветът е ключов, защото той ви дава нотка на увереност и прави завършен цялостния вид.

За светли дрехи се препоръчва бельо в телесен цвят или светли тонове, за да не прозира и да не се очертава. Ако изберете в тъмен тон, то може да се развали цялата визия и няма да ви бъде особено комфортно.

За тъмни дрехи отново трябва да изберете тъмното бельо. Причината е като при светлите дрехи – може да се очертае и да прозира, а това да причини дискомфорт.

Разбира се, бельо със закачливи нотки също е добре дошло в гардероба ви. Така ще си създадете настроение през деня. Важно е обаче да го носите под дрехи, за които сте напълно сигурни, че не прозират и нищо няма да се види.

Това са нашите кратки съвети и насоки за избор на бельо. Ако се колебаете между размери или пък не сте сигурни между един или друг вид бельо, то не се колебайте да ни потърсите за консултация. Очакваме ви!

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес