Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

3-те зодии, които не могат да управляват парите си

05 март 2022, 23:20 часа

Способността да управлявате парите си разумно е много важно качество. Това не е вродено, следователно, човек научава това и то в доста съзнателна възраст.

Но някои хора остават деца, които не разбират, че финансовата грамотност е супер необходима. Сред знаците на зодиака има поне три такива „неквалифицирани“.

1.       Везни

Този човек обикновено се възприема от другите като че ли не от този свят. Това е във всеки смисъл на думата въздушен знак, който витае в облаците и не разбира елементарното. Непрекъснато има нужда да бъде бутан, ритан, връщан в реалността, образован.

Парите за Везните са удоволствие и те не обичат да печелят пари сами. Много жени Везни обикновено разсъждават така: „Ако съм омъжена, тогава не трябва да работя“.

Роднините предпочитат да не се свързват с Везни и да не им дават пари, защото са в състояние да похарчат всяка сума за възможно най-кратко време. Те не знаят как да спестяват, инвестират без да се замислят.

2.       Близнаци

Още един въздушен знак, но все пак по-рационален. Близнаците не са мързеливи по природа, но не са и работохолици. Предпочита да работи не толкова за пари, колкото за призвание, дори и да плащат малко за това. Следователно съпругът Близнаци е истинско наказание за семейството.

Той е или творческа личност, която лесно се обижда и разстройва, или е сезонен работник. Работа на пълно работно време, научаване на нещо ново - това не е за Близнаци.

Що се отнася до разходите, в това отношение те са дори аскетични: нищо излишно, само минимализъм. С други думи, те не са прахосници, за разлика от Везните, но не са и глава на семейството в пълния смисъл на думата.

3.       Лъв

Гордостта и нарцисизмът на този човек често стават причина за липсата на нормална работа и съответно заплата. Лъвовете са сигурни, че заслужават по-добро, оплакват се от шефовете и колегите си, мечтаят за някакви невъзможни идеи и планове.

И резултатът от подобни мечти е разочароващ: обикновена позиция, минимална заплата и невъзможност за покупка на необходимото.

В душата си всеки Лъв обича безплатното и се стреми към това, но никога няма да го признае. Следователно, в семейството му някой друг е основният доставчик на средства: мама, татко, съпруга, съпруг, брат, сестра и т.н. Самият Лъв гордо седи на трона и критикува всички.

По този начин финансовата неграмотност и социалното увреждане на горните знаци на зодиака, за съжаление, не са измислица, а сурова реалност.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес