Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

На моето 10-годишно телефонче няма кирилица

10 юни 2020, 10:48 часа
Реклама

Тези, които ме познават, знаят моето телефонче, то е 10-годишно и на него няма кирилица. Този модел няма кирилица. И ако някой в България каже, че е получил есемес от мен... просто аз друг телефон никога не съм пипал освен този.

И той стои при охраната, между другото. Единствен - на други не мога да работя. Както една кака навремето беше казала, че по Вайбър съм я набрал. Аз тогава не знаех и какво е Вайбър, а моят телефон няма такива функции.

Така премиерът Бойко Борисов коментира твърденията на бизнесмена Васил Божков, че двамата са си писали по телефона за това, че Мая Манолова е искала от Божков "поддръжка" преди местните избори през 2019-а.

Борисов направи коментара си преди началото на днешното правителствено заседание, на което обяви, че правителството предлага удължаване на извънредната епидемична обстановка.

Във въпросния разговор, от който Божков публикува скрийншот във фейсбук профила си, потребител B B го пита и за имената за двама футболисти от "Левски". Имената им са изписани на кирилица.

Тодор Беленски
Тодор Беленски Отговорен редактор
Новините днес