Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бившето трио на TG обявява новото си шоу „след седмици“

23 юни 2015, 18:24 часа • 15161 прочитания

Според The Sunday Times, бившето трио на Top Gear ще се обедини за ново шоу, което ще бъде обявено „след няколко седмици“.

Още преди месеци Джеръми Кларксън потвърди, че ще оглави ново автомобилно шоу, а редом до него ще застанат приятелите му Джеймс Мей и Ричард Хамънд, които отказаха да подновят договорите си с TG. Анди Уилман, бившият продуцент на продукцията на ВВС, също се очаква да застане зад водещите. Новото шоу се очаква да започне преди да започне излъчването на новия формат на Top Gear, което ще рече около март 2016 г.

Интересното е, че в статията се съобщава, че Джеймс Мей ще е водещ и на друго шоу, наречено Building Cars Live по BBC2, а редом до него ще са Кейт Хъмбъл (от Springwatch) и Ант Анстед (от For the Love of Cars). Това ще са два 90-минутни епизода, които ще се излъчат на живо (преди завръщането на Top Gear) от завода на MINI в Оксфорд и ще разказва как се създава един автомобил.

В статията се твърди, че BBC са предложили на Джеза да се завърне в Top Gear, след което са отправили офертата си към Крис Еванс. Еванс твърди, че това не е така, а Кларксън заявява, че е „казал не на гласовете в главата си“. BBC също отрича да е имал контакти с Кларксън, но това е без никакво значение. Аз очаквам с огромно нетърпение новия проект на големите трима, докато Top Gear също ми е интересно в каква посока ще поеме, но със сигурност концепцията на предаването ще е коренно различна.

Пламен Георгиев
Пламен Георгиев Отговорен редактор
Новините днес