Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Новак в Първа лига стяга сериозна селекция

03 юли 2024, 10:26 часа
Реклама

Новакът в Първа лига - Спартак Варна, стяга сериозна селекция. Ръководството на "соколите" очаква три нови попълнения в средата на терена, с които да попълни непредвидено възникналите липси в тази зона. Става въпрос за португалец, хърватин и словак.

Португалец, хърватин и словак подсилват Спартак

Информацията съобщават колегите от dsport. Според тях сънародникът на Кристиано Роналдо е атакуващ полузащитник, а останалите двама са дефанзивни халфове. Всичко между футболистите и клуба вече е договорено. В най-скоро време те ще се присъединят към подготовката на отбора.

ОЩЕ: Бивш левскар се събра с бивш цесекар във Варна: Втори нов в Спартак (СНИМКА)

ВАР-ът на Actualno

"Соколите" се оголиха в средата на терена

Варненци искат да се подсилят в тази зона, защото един от основните им халфове Дани Начев се контузи и претърпя успешна операция на ахилесово сухожилие. Друг ключов състезател Румен Руменов отказа да поднови своя договор и ще премине във втородивизионния Добруджа.

Нови играчи се очакват и на други позиции до старта на сезона, като ще има и такива, които ще бъдат привлечени и след първите кръгове на шампионата. До момента в Спартак пристигнаха четирима нови - Мартин Величков, Антонио Вутов, Франьо Пърце и Радослав Димитров.

ОЩЕ: Бързи и смели: Левски продава нападател, но вече му намери заместник?

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес