Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Левски - Хебър: Кога и къде да гледаме мача?

11 октомври 2024, 10:19 часа • 4289 прочитания

Българският гранд Левски излиза днес срещу тима на Хебър Пазарджик в контролен мач по време на паузата за националните отбори. Възпитаниците на Станислав Генчев ще посрещнат тима на Хебър на своя стадион "Георги Аспарухов", а контролата ще може да бъде гледана на живо.

Левски - Хебър: дата, час, излъчване

Левски стартира по великолепен начин новия сезон, като показа, че е готов да бъде претендент да детронира 13-кратния пореден шампион Лудогорец. За целта обаче Станислав Генчев и компания трябва да продължат усърдната работа, тъй като се видя, че "сините" също имат пропуски - загубиха от Ботев Пловдив на "Колежа".

Александър Колев

В колко часа започва контролата

Сега Станислав Генчев има възможност да даде шанс на част от играчите, които не получават достатъчно игрови минути от началото на сезона. Такъв пример е новото попълнение Клемент Икенна, който получава последен шанс да се докаже в Левски. Той може да започне титуляр в мача с Хебър, който започва в 15:45 часа.

Къде ще излъчват мача на Левски с Хебър

Мачът на Левски срещу Хебър няма да бъде излъчван в българския телевизионен ефир, но пък ще бъде предаван от клубната телевизия "Левски ТВ". Срещата ще бъде излъчвана в социалните канали на "сините", а освен това може да проследите Левски - Хебър НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес