Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

В Египет хванаха акулата, изяла 23-годишен руснак (ВИДЕО)

09 юни 2023, 09:56 часа
Реклама

В курорта Хургада в Египет хванаха тигровата акула, която нападна и уби преди ден 23-годишния гражданин на Руската федерация Владимир Попов, съобщиха руските телеграм канали Mash и Baza.

Според една от версиите мъжът е бил с приятелката си, която е излязла от морето невредима, според друга - това е била случайна жена, в близост до която плувал руснакът.

Местните власти незабавно наредиха затварянето на всички близки плажове след трагедията от опасения други хищници да не бъдат привлечени от останалата кръв.

По-късно акулата-човекоядец беше убита и изтеглена на плаж, където местни жители, заедно с туристите, си устроиха фотосесия на фона на хищника.

ОЩЕ: Смъртоносната акула от Египет нападна и уби втората си жертва

Руският телеграм канал Baza съобщи, че полицията в Хургада вече е информирала руското генерално консулство за инцидента. Според източника на канала той е живял от няколко месеца в Египет и е отишъл да поплува на плажа "Дрийм бийч". Генералното консулство официално е потвърдило информацията пред Baza, че жертвата на нападението е руски гражданин.

Цялото видео с гибелта на мъжа (ВНИМАНИЕ: 18+), по-кратки видеа има след него.

Елена Страхилова
Елена Страхилова Отговорен редактор
Новините днес