Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тези зодии са идеалната сродна душа за Телец

05 август 2024, 08:15 часа

Със сигурност ще имате определени очаквания за вашия перфектен съпруг, когато Венера, планетата на любовта, красотата и лукса, доминира във вашия зодиакален знак. Вашата история на запознанства може да е по-малко обширна от списъка ви със задачи, но само защото сте доста придирчиви към хората, с които излизате. Ако сте Телец, неподвижен земен знак, бихте предпочели да чакате завинаги правилният човек да дойде, отколкото да губите време в неподходящи съвпадения. Ето кои са зодиите, които биха могли да бъдат идеалната сродна душа Телец.

Дневен хороскоп за 5 август 2024 г.

Ако сте Телец, случва се да пресечете пътища с тях, защото Телците безспорно са едни от най-лесните зодии за влюбване. Ако сте в този списък, вие трябва да сте един от малцината щастливци, които са привлекли вниманието на чувствен Телец или се чудите дали може да не сте сродни души и искате да определите дали сте страхотни за тях. И така, ето го!

1. Дева

Девата, подобно на Телеца, е земен знак, което ги прави надеждни и практични. И двамата са променливи знаци и могат да се адаптират към променящите се обстоятелства. Според астрологията земните знаци са строителите и планиращите сред нас. Следователно, за сродна душа Телец, Дева може да бъде благодат. Дева-Телец могат да постигнат нови висоти заедно. Отново Телецът предлага тази стабилност, но Девата е гъвкава и реалистична и няма да спре да работи, докато задачата не бъде изпълнена.

Съвместимостта Телец и Дева е силна за постигане на цели. Въпреки че връзката между два земни знака може да не изглежда като най-секси съвпадението, това не е така с тези двама. Девите харесват сексуалната близост и не се колебаят да експериментират в леглото. Те ще могат да задоволят своя чувствен Телец, вътре и извън спалнята.

2. Везни

Тази двойка земя и въздух не изглежда да има много очевидни прилики на пръв поглед. Всеки често се сблъсква с тази зодия. Тъй като Телец и Везни са знаци, управлявани от Венера, Венера е общият знаменател на мача. Въпреки че земята и въздухът не се разбират, това сдвояване работи добре поради връзката с Венера. Венера във Везни е по-обективна и постига целите си, като пленява другите около себе си, но Венера в Телец е по-субективна и естествено привлича хората към тях.

За сродна душа Телец, Везни е един силен партньор. Съвместимостта на Телец и Везни включва количество и огромна любовна енергия, произведена, когато се съберат. Когато Телецът се свърже с колегите си, управлявани от Венера, те несъмнено ще задоволят желанията си.

Хороскоп за утре, 5 август: Радост за душата на Везните, а много пари очакват Козирозите!

3. Риби

Една от най-добрите сродни души на Телец е Риби, защото нищо не хармонизира с неподвижната земя, както променливата вода. Съвместимостта на Телец и Риби е взаимноизгодна и динамична. Докато Риби допринасят с несравнима любов, отдаденост и идеализъм в партньорството, Телецът предлага стабилност и случайна проверка на реалността, от която Рибите се нуждаят.

Според астрологията, когато тези зодиакални знаци работят заедно, различията им намаляват неимоверно. Сумата от тези компоненти не представя адекватно цялото. Телецът и Рибите обикновено се влюбват до края на живота си. Следователно, въпреки неизбежните неуспехи, които тези двамата ще срещнат, те винаги ще намерят решение.

4. Рак

Преди да започнат смислена, дългосрочна връзка, местните Телец и Рак са близки приятели. Други може да са във възторг от тяхната комуникация и електрическа химия. Тези хора имат отлични междуличностни и вербални умения за изразяване. Те са толкова спокойни един с друг, че могат бързо да предадат емоциите си. Те скоро се свързват и емоционално се допълват един друг.

Съвместимостта на Телец и Рак е толкова изключителна, че те могат да споделят чувствата си един към друг изключително красиво и без колебание за кратък период от време. Телците винаги следят чувствителността и емоционалното състояние на партньора си, което е подобно на зодия Рак. Те никога не позволяват на любовника си да показва много емоции. Но понякога твърде високите очаквания един към друг могат да бъдат катастрофални. Въпреки това е изненадващо колко добре се разбират.

Петя Недева
Петя Недева Отговорен редактор
Новините днес