Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

На каква възраст ще намерите своята сродна душа според зодията си

18 януари 2024, 09:59 часа

Вашата сродна душа е най-добрият ви приятел, довереник, любовник и партньор, всички свързани заедно с лък. А намирането на сродна душа не е нищо друго освен невероятно постижение. Тогава разбираме защо всяка друга връзка, която сме имали в миналото, трябваше да приключи. Това е, когато знаем, че сме намерили човека, който е трябвало да бъде с нас през всички горчиви неща, които животът ни е подготвил. И все пак е толкова тъжно, когато си мислите, че толкова много от нас преминават през живота винаги в търсене, но никога не настигат своите сродни души. Това, което боли по-лошо, е когато откриеш „единствения“, но всичко останало в живота ти е толкова объркано, че не можеш да се обвържеш с човека и в крайна сметка го губиш.

Знаци, че вашата сродна душа е близо до вас

Любовта е изкривена и ни води през странни, непознати пътища. Даваме сърцата си на хора, които не го заслужават и го пазим от хора, които ни заслужават. Това е порочен кръг и ние ставаме жертва на него почти всеки път. Но не би ли било чудесно, ако вече знаете на каква възраст ще срещнете сродната си душа? Обзалагаме се, че това ще реши доста проблеми. Е, астрологията всъщност може да ви помогне да определите на коя възраст ще срещнете сродната си душа въз основа на вашия зодиакален знак. Така че, ако искате да знаете кога ще срещнете сродната си душа, продължавайте да четете!

Овен – 25 години

Овните се нуждаят от известно време, за да намерят своето място в света и дори да разберат себе си. А ранните им 20 години са времето, когато те наистина узряват и стават по-добра версия на себе си. Овните все още ще са навън, купонясвайки и преследвайки кариерни цели, но ще намерят някой, който иска да ги държи за ръка през всичките им приключения и злополуки. Въпреки че зодията често е осмивана, че е играчка, те все още мечтаят да намерят тази, преди да заспят всяка вечер. Така че, не се притеснявайте, Овен, вашият принц или принцеса са на път.

Телец – 18 години

Телецът мечтае за романтика още от деца. Това е първото нещо, което някога са искали. Това е било желанието им за всеки рожден ден, откакто са били на 5 или 6. Така че, разбира се, нашите небесни тела помагат за изпълнението на желанието им. Телецът среща сродната си душа, когато са едва на 18-годишна възраст. Да, те са все още много млади и впечатляващи, но има незабавна връзка и те знаят само след няколко дни, че са срещнали своята половинка. И повярвайте ни, когато казваме, че тази млада двойка ще изненада всички, като остане заедно до вечността.

Близнаци – 19 години

Тъй като Близнаците имат толкова много приятели и познати, ще им отнеме известно време, за да разберат, че вече са намерили своята сродна душа на 19-годишна възраст. И под „известно време“ имаме предвид, че ще отнеме няколко кратки години. Ще се създаде необяснима и неразрушима връзка с този човек, но той няма да скочи да се обвърже с него, страхувайки се, че може да развали приятелството. Но не се притеснявайте, Близнаци, вашият човек ще остане до вас във всичко и ще изчака, докато решите да направите този скок на вярата.

Рак – 21 години

Подобно на Телеца, най-големият въпрос в живота на Рака е на каква възраст ще срещнат своята сродна душа. Те искат някой, който не само може да се примири с тяхната свръхчувствителност, но и да уважава чувствата им. Ракът ще намери някой, който ще ги накара да благодарят на своите щастливи звезди, че са толкова уязвими и отворени към любовта. Тяхната сродна душа не само ще ги прави щастливи, но и ще отговаря на представата им за перфектен партньор по всеки възможен начин. И тази зодия ще открие всичко това едва на 21 години.

Лъв – 27 години

Лъвът наистина не се замисля много на каква възраст ще срещне своята зодия сродна душа. Те искат някой, който да се чувства като у дома си, разбира се, но искат някои други неща много повече. Лъвът иска да използва всички възможности, които животът им предлага, а огненият знак иска да постигне целите си самостоятелно, без чужда помощ. Зодията вярва в себе си и знае, че любовта може да почака, докато тръгнат по пътя към успеха. Лео намира любовта си на идеалната възраст от 27 години.

Дева – Може да бъде никога

Ние не искаме да бъдем тези, които ще го прокълнат и сме сигурни, че Девите не искат да чуят това, но това е, което е. Девите може никога да не срещнат своята зодия сродна душа. На Девите им е невероятно трудно да повярват, че има идеален човек за всеки. Виждат го във филми и също гледат как приятелите им се връзват, но нищо наистина не ги убеждава. Зодиите може и да не вярват в сродните души, но вярват, че приятелствата могат да бъдат свещени. А най-добрият им приятел е също толкова добър, колкото партньор в живота, който ще получат или дори искат.

4 лунни знака, които са идеални партньори или сродни души

Везни – 20 години

Везните се стремят да имат идеално балансиран живот, така че е жалко, че срещат сродната си душа на бурната възраст от 20 години. Те току-що са преминали от тийнейджърство към двайсетте, но едва ли са в мисленето си към възрастен, камо ли да поддържат сериозна връзка. Но привличането е толкова неоспоримо, че те често избират да го пробват. За съжаление, Везните не могат да накарат връзката да работи на такава възраст, така че нямат друг избор, освен да се откажат. Но не се притеснявайте, човекът ще се върне в живота ви, когато нещата с вас се подобрят.

Скорпион – 17 години

Скорпионите ще срещнат своята зодия сродна душа, когато са едва на 17 години. За мнозина това е твърде млад, но за Скорпиона това е необходимост. Те се нуждаят от някой, на когото могат да разчитат и който ще ги обича въпреки интензивността и гнева им. Скорпионите също винаги търсят вълнение и каквото и да е по-вълнуващо от намирането на истинската сделка на възраст, когато приятелите им просто се хващат за сламки.

Стрелец – 28 години

Стрелците са свободни духове, които наистина не вярват в дългосрочни ангажименти. Те искат да пътуват по света, да ходят на партита, да изследват неизследваното и да се срещат с нови хора. Те не искат да бъдат обвързани в ранна възраст, защото точно така виждат връзките. И така, Вселената им дава време да направят всичко, което сърцата им желаят, преди най-накрая да накарат звездния знак да пресече пътя на своята сродна душа. Хората често може да симпатизират на огнения знак, че не са намерили своята зодия сродна душа дори в края на двадесетте си години, но Стрелецът вярва, че 28 години са идеалната възраст.

Козирог – 32 години

Козирозите не вярват в сродните души и когато не вярвате в нещо, отнема цяла вечност да ви се случи. Добавете към това техните резерви относно вечната романтика и ще разберете защо на Кап отнема толкова време, за да намери правилния партньор. Козирозите също са много целенасочени личности, така че всъщност нямат време да търсят половинката си. Техните сродни души обикновено са тези, които извършват цялото търсене. Следователно има смисъл само да отнеме значително време, за да се срещнат и да прехвърчат искрите.

Водолей – 22 години

Водолеите се кълнат, че не искат да имат нищо общо с любовта и чувствата и емоциите. Но за тяхно щастие в хороскопите им има нещо друго. Те намират сродната си душа на 22 години, когато любовта е последното нещо, за което мислят. Може да е случайна среща в метрото или колега от офиса, любовта ги намира. Водолеите отделят време, за да осъзнаят чувствата си, защото са твърде заети да се възхищават колко добре ги получава този човек. И преди дори да се усетят, те се оказват изгубени в лабиринта на любовта и изненадващо много щастливи, че също са там.

Риби – 19 години

Рибите са мечтатели и смятаме, че дори Вселената би сметнала за жестоко да ги кара да чакат да намерят подходящата любовна връзка. Зодиите рядко трябва да изпитат ужасната болка и разбито сърце, свързани със загубата на първата им любов, защото обикновено се оженят за тях. О, какъв късмет е да си Риби и да имаш приказен роман на 19-годишна възраст.

Петя Недева
Петя Недева Отговорен редактор
Новините днес