Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как Венера може да прави любовни прогнози във вашата рождена карта?

05 август 2024, 13:06 часа

Рядко някой се влюбва в друг. А бракът? Това се случва още по-рядко. Но вашата рождена карта може да предвиди и двете важни житейски събития! Разбира се, решението да отворите сърцето си или да тръгнете по пътеката е ваше, но от астрологична гледна точка един астролог може да надуши тези цикли от една миля разстояние. В рождената карта всеки аспект от живота има място. Петият дом в рождената карта управлява любовните предсказания. Няма значение дали има планети във вашия пети дом или не, когато вашият пети дом или неговият господар е положително повлиян от планети в настоящото небе, любовта безспорно витае във въздуха.

Луната контролира вашите настроения и емоции. Освен това, той определя посоката на вашия романтичен живот и дългосрочни връзки чрез връзката си със сърцето ви. Животът ви се подобрява и връзката ви с любовника ви се укрепва благодарение на планетите в домовете на любовта.

Венера контролира взаимоотношенията, естетиката и изкуствата, така че независимо дали се движи назад или напред, хората могат да очакват промени в тези аспекти на живота. Може да се дължи на нещо друго в живота им, като болест или друго предизвикателство, което им пречи да се чувстват доволни от себе си.

Безгрижни като птички: За кои зодии щастието ще дойде през новата седмица

Венера в Овен

С Венера в зодия Овен човек обича смело и С ГЛАВНИ БУКВИ! Вашият любовен стил като първи знак на зодиака е спешен. Вие се влюбвате често, силно и бързо. Въпреки че горещите партньорства са ви познати, поддържането на дългосрочни връзки само понякога е вашата силна страна.

Венера в Телец

Ако имате Венера в знака Телец, ще преобладава спокойният и стабилен подход. Въпреки че може да ви отнеме повече време от другите, за да намерите дългосрочен съпруг, след като сте намерили този специален човек, вие сте отдадени. Поради вашата силна преданост, трябва да внимавате да се задържате твърде дълго във връзки, които вече са приключили. Освен това имате силно желание да се заобиколите с прекрасни неща! Помислете за приятни дати за вечеря и прекрасни подаръци!

Венера в Близнаци

Вие сте най-големият флиртаджия в зодиака, ако вашата Венера е в Близнаци. Няма как да се избегне! Любовните предсказания за Близнаци казват, че те имат дарбата да бърборят и обичат да разговарят с потенциални партньори за всичко. Всичко благодарение на Меркурий. Но кога смятате, че ще се спрете само на едно?

Венера в Рак

Вие сте предан любовник, ако Венера е в Рак. Имате съчувствие към хората, на които държите най-много, може би дори до степен на психически способности. Преди да разберете какво означава нещо, може да го почувствате. Трудността, която срещате при това позициониране, е да определите кога да се оттеглите. При това поставяне на любовни предсказания има голяма опасност да задушите хората, на които държите.

Венера в Лъв

Обичате и не ви пука какво мислят другите, ако вашата рождена карта има Венера в Лъв. Някой с Венера в Лъв реши, че "PDA" ще стане популярен. Вашият романтичен живот несъмнено е акт. Така че не се колебайте да изразите обичта си високо и гордо. Вие сте прекрасен пример за това как наистина да паднете дълбоко и да покажете на всички колко огромно и любящо е сърцето ви. P.S. Не забравяйте да се поглезите, когато сте заети да си падате до уши по някой свеж (тъй като сте толкова прекрасна, това се случва често). Може да ви измори!

Венера в Дева

"Как мога да помогна?" Това е въпросът, който всеки индивид с Венера в Дева внася в ангажирано партньорство. Вие цените редовността и структурата преди всичко и харесвате ритъма на ангажираната връзка. С това разположение за любовни предсказания вие предлагате много на хората от най-близкия си кръг, така че бъдете сигурни, че получавате обратно това, което давате в любовта.

Венера във Везни

Везните имат нужда от другар. Месечен цикъл. Подобно на времето, когато Венера беше в Телец, можете да продължите партньорства, които не трябва. Телецът, от друга страна, не го прави, тъй като те са упорити и искат да останат статични; ако самочувствието ви е лошо, тази комбинация може да се случи с почти всеки!

Венера в Скорпион

Хората с Венера в Скорпион търсят контрол в отношенията си и дълбока отдаденост от най-близките си. Искате да сте наясно с дейностите на вашия партньор, включително техните тайни и стремежи. Във връзките вие ​​вероятно сте този, който преследва, и го оценявате, когато успеете. Така че внимавайте, за да не изглеждате страшни за другите.

Венера в Стрелец

Знаете ли какво са връзките от разстояние? Ако вашите любовни прогнози в рождената карта показват, че Стрелец управлява любовта, следователно е много вероятно романтичният ви живот да включва екзотични ваканции. Имате късмет! Ако вашият съпруг има участие в нещо в чужбина, независимо дали е от друга нация или има бизнес там, вие няма да сте този, който пътува. Разбира се, вашият любовен живот често е горещ и страстен, подобно на този на Овен и Лъв!

Венера в Козирог

Сатурн, който управлява Козирог, е сериозен в бизнеса! В романтичните връзки вие търсите истински спътник. Тяхната работна етика и това, което предлагат на масата, както физически, така и образно, ще предизвикат интереса ви. Внимавайте да не бъдете прекалено строги в критериите си за търсене на любов. Дори и да не сте безупречни, позволете си да играете във връзките си; влюбването не трябва да изисква твърде много усилия.

Венера във Водолей

Водолеят е креативен и силно мотивиран да развива човечеството. Не е точно идеалното място за романтика! Вие обаче имате МНОГО любов, която да дадете на широката публика. Имате въображение и обичате да откривате нови гледни точки за нещата. Как вашите отличителни възгледи за любовта и ценностите могат да предадат свежи знания на всички нас?

Ето кои са тайните за Близнаците, които никой няма да ви каже

Венера в Риби

Риби е много конвенционален влюбчив знак за знак на Венера, подобно на Рак. Юпитер отговаря за този знак, но може да има много дим и огледала. Въпреки че влюбването е лесен процес, не винаги е това, което изглежда. Прегърнете невероятно силната си интуиция и обърнете голямо внимание на всякакви мечти, които имате относно потенциални романтични партньори. Оставете вашето подсъзнание да поеме юздите.

Други комбинации, които предсказват любовта във вашата рождена карта

Когато Юпитер и Венера се изравнят, вашият любовен живот несъмнено ще блести, точно както когато Сатурн и Венера се изравнят. Влиянието на Юпитер може да не е толкова сериозно, колкото това на Сатурн, но със сигурност носи своето специално очарование на събирането.

При хармонично взаимодействие с Юпитер, господарят на растежа и късмета, и Венера, планетата на любовта и богатството, ще почувствате, че шансовете ви за романтика се разширяват. Най-хармоничните ъгли са секстили (60 градуса), тригони (120 градуса) и съвпади (180 градуса) (0 градуса).

Важна връзка скоро може да бъде показана от хармоничното взаимодействие на Сатурн и Венера. Венера символизира любовта, докато Сатурн е планетата на ангажираността, дълга и дисциплината. Получавате малко любов и ангажираност, когато тези двамата работят заедно.

Сатурн цели да ви подтикне към зрялост и духовно развитие. Едно от нещата, които несъмнено ни помагат в това, са романтичните връзки.

Петя Недева
Петя Недева Отговорен редактор
Новините днес