Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ново начало, нов смартфон – Vivacom със специални предложения за всички абитуриенти

13 май 2024, 18:18 часа
Реклама

Абитуриентският бал е значимо събитие в живота на всеки ученик. Той символизира края на един етап и началото на нов, изпълнен с възможности и предизвикателства. По повод предстоящите абитуриентски балове до края на май Vivacom предлага премиум смартфони на марките Xiaomi и Samsung на лизинг без оскъпяване с планове Unlimited. Устройствата са отличен избор за подарък, с който можете да зарадвате ваш близък или приятел по случай абитуриентския му бал.

Сред флагманските предложения от устройства на Xiaomi попадат страхотните модели Xiaomi 13T и Xiaomi 13T Pro. И двата смартфона имат забележителни 6,67-инчови AMOLED екрани с отлична резолюция, осигуряващи прекрасна картина. По отношение на камерите – Xiaomi 13T и Xiaomi 13T Pro идват с 50 МР основен сензор, 50МР телефото сензор и 12 МР ултраширока камера. Смартфоните спокойно могат да заместят фотоапарат по време на абитуриентския бал, защото снимат прекрасно благодарение на лещите на Leica.

През целия май на лизинг без оскъпяване във Vivacom могат да бъдат закупени и най-актуалните сгъваеми флагмани на Samsung – Z Flip5 и Z Fold5. Разликата в дизайните на двата модела е очевидна - Z Flip5 е много по-компактен, докато големият Z Fold5 е по-функционален, защото може да се разгъне като таблет. И двата смартфона идват с отлични дисплеи за плавно скролване, мощен чипсет Snapdragon 8 Gen 2 и камери, заснемащи зашеметяващи кадри. Батерията на Z Flip5 е с капацитет 3700 mAh, а на Z Fold5 – 4400 mAh, но и двата смартфона разпределят заряда ефективно през целия ден в зависимост от навиците на потребителя.

Не пропускайте възможността да уловите моментите от бала с чисто нов смартфон или да направите страхотен подарък на ваш близък  абитуриент. Офертите от Vivacom са валидни както в магазините, така и онлайн.

Елин Димитров
Елин Димитров Отговорен редактор
Новините днес