Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Vivacom предлага детския телевизор KIVI TV на страхотна цена и в комбинация с EON Kids

18 юни 2024, 18:40 часа

През целия юни Vivacom продължава да прави детските устройства в каталога си още по-достъпни. Част от предложенията е детският смарт телевизор KIVI Kids TV, който е създаден за малчуганите и се вписва идеално в детската стая.  

Реклама

Още: "Изиграй ми приказка": Деца с увреден слух учат литература чрез театрални постановки

KIVI Kids TV е с 32-инчов Full HD дисплей, осигуряващ абсолютна безопасност за детските очи благодарение на специална технология, която филтрира синята светлина и защитава очите от изморяване.

Още: 5G лято с двойно повече MB на максимална скорост в предплатените пакети на Vivacom

Смарт телевизорът съчетава забавление и сигурност в едно – дизайнът на рамката му е направен във формата на конструктор, който децата могат да сглобяват спрямо вкуса си и да изразят креативността си. Той има защитен екран от закалено стъкло, което го прави много издръжлив, а на гърба си има специална AlumiGlow нощна лампа с успокояваща светлина, която помага за по-бързото заспиване на децата.

Още: EON Видеотека със специална селекция „Изкуство у дома“

Страхотно допълнение към детския смарт телевизор е специалния детски профил EON Kids, който осигурява  безопасна среда със съдържание само за деца в ЕON. В него малчуганите  могат лесно и бързо  да  управляват какво да гледат - телевизионни канали и видео съдържание с любимите им герои, подбрано специално за тях.  В EON Kids е налично разнообразно съдържание от класически и нови детски филми и сериали, подходящи и за цялото семейство.  

Потребителите могат да вземат детския смарт телевизор на цена от 14,98 на месец за 36 месеца с план EON FULL.

Елин Димитров
Елин Димитров Отговорен редактор
Новините днес