Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Спортистът на годината - супергерой

30 ноември 2012, 16:01 часа • 8181 прочитания

С уникално по своята същност мото ще се проведе юбилейната 55-та церемония за тържественото награждаване в анкетата "Спортист на годината", както и връчването на наградите за "Спортист с увреждания на годината", "Отбор на годината" и "Треньор на годината".

Потресаващото мото е "Супергероите на нашето време", като организаторите посочват, че понятието "супергерой" има оценъчен смисъл и се дава на хора, които действат не в своя полза, а в полза на обществото. Това са хора, притежаващи необикновени и свръхестествени способности, казват организаторите.

"Спортът от своя страна е не само победи, спортът е воля и желание за успех. Състезанието и Олимпиадата създават лидери, те пишат история и превръщат спортистите в герои - супергероите на нашето време”, сподели Борислав Петров, едно от основните лица зад организацията.

Actualno.com припомня, че на Олимпийските игри в Лондон българските спортисти спечелиха два медала - сребърен за Станка Златева и бронз за Тервел Пулев.

Декорът на сцената, на която ще се раздават наградите, ще e град, подобен на този от филма на Милър, Родригес и Тарантино– „Sin City”.

Облекла на водещите и артистите също ще са съобразени с тази епоха. Черно– бели костюми, шапки с периферия, райета, черно-бели квадрати, тиранти за мъжете и разкроени поли, воалетки, високи, но дебели токчета, чорапи с ръб, различни аксесоари – пера, обеци, гердани, гривни и т.н. за жените.

За музикалната част от церемонията се грижи Владимир Ампов – Графа, който, освен като музикален продуцент, ще вземе участие и като изпълнител на една от песните. Другите музикални изпълнители, под съпровода на Брас асоциация Биг бенд на Ангел Заберски-син, са Sentimental Swingers, Белослава, Рут Колева и Орлин Павлов.

Снимка: Нове АД Холдинг

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес