Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Успял и харизматичен актьор ще води новото риалити "Островът на 100-те гривни" (ВИДЕО)

22 март 2024, 16:31 часа
Реклама

Мистерията около водещия на новото риалити в България "Островът за 100-те гривни" съвсем скоро ще бъде окончателно разкрита. Това стана ясно в ефира на bTV и по-конкретно в предаването "Тази сутрин".

Водещите на сутрешния блок на bTV - Златомир Йочев и Мария Цънцарова, обявиха, че водещият на риалити битката ще бъде "много интересен, харизматичен, успял актьор". Те не издадоха повече подробности, но по-важното е, че обявиха, че именно този мистериозен водещ ще бъде гост в предаването в понеделник, 25 март.

Още: Наистина ли тази двойка ще спечели "Един за друг"? (СНИМКА)

Кои са спряганите имена?

Както вече писахме, едно от спряганите в медиите имена е това на актьора Филип Буков. След разкритието, че водещият на "Островът на 100-те гривни" действително ще е актьор, в медиите се появиха още две вероятни имена.

Първото е на Асен Блатечки, който празнува своя рожден ден именно днес (22 март). Че е харизматичен, то е ясно, както е ясно, че е успял и много интересен актьор. За негов конкурент е смятан друг екранен чаровник. Става дума за Александър Сано, за когото горните суперлативи също важат напълно.

Само след броени дни ще разберем кой е водещият на новото предаване, за което вече тече кастинг.

Още: Разкриват възмутителни тайни за дамите в "Ергенът": Алек предприема неочакван ход

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес