Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Официално: Обявиха кой ще е водещият на новото риалити "Островът на 100-те гривни" (СНИМКА)

25 март 2024, 11:18 часа
Реклама

Новото екстремно предаване "Островът на 100-те гривни" вълнува любителите на риалити форматите, а въпросът кой ще бъде водещият е често обсъждана тема. В медийното пространство се спрягаха имената на различни филмови звезди, а наскоро стана ясно, че новото лице ще бъде "много интересен, харизматичен, успял актьор". Вече официално e взето решение.

Новият водещ

Актьорът Александър Сано ще е водещият на новото приключенско риалити "Островът на 100-те гривни", което ще завладее тази есен зрителите на bTV. На едно от най-екзотичните места в света той ще съпровожда участниците по пътя им към голямата награда от 300 хиляди лева. 30 смели българи ще се впуснат в битки за надмощие, преминавайки през различни изпитания за ума, духа и тялото, а на финала трима от тях ще се борят за своя дял от най-големия награден фонд, даван до този момент в риалити формат в българския ефир.

Още: Мадона, Aerosmith и The Rolling Stones завладяват Dancing Stars

Снимка: bTV

"Аз съм човек, който обича предизвикателства и всичко, свързано с някакъв авантюризъм. Мисля, че отдавна не съм излизал от рутината си, смятам, че ще ми се случи нещо много интересно и го очаквам с нетърпение. Видях предимствата на този формат пред други подобни, които сме гледали до момента, и ми стана много интересно" – споделя Александър Сано.

Как избират новия водещ

"С Александър Сано ние даваме заявка за мащаба и класата на това шоу. Беше важно за нас точно той да е лицето, защото е огледало на това, което е самият формат, тъй като е изключително комплексен. За да успееш в това приключение, не трябва да имаш само физика, а трябва да си комплексна личност. Сано е точно това и фактът, че прие нашето предложение показва, че това шоу не е случайно." – казва креативният продуцент Николай Николов.

Още: Наистина ли тази двойка ще спечели "Един за друг"? (СНИМКА)

Повече за предаването

"Островът на 100-те гривни" ще предложи изцяло нов регламент за продукция на развлекателен формат на българския пазар. В играта участниците ще изпитат възможностите си да оцеляват, далеч от комфорта на цивилизацията, но близо до едно истински голямо богатство – гривната. Риалити форматът ще донесе на зрителите силни емоции с историите на това новосформирано общество, чиито членове ще се изправят пред мистерии, изненади и трудности, но и ще създават стратегии, приятелства и коалиции с единствената цел да спечелят дял от голямата награда.

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес