Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най - накрая Благой Георгиев се събра с децата си (СНИМКА)

21 май 2024, 16:17 часа
Реклама

Бившият футболист Благой Георгиев се похвали в социалните мрежи, че е прекарал уикенда с наследниците си, които както се шегуват последователите му скоро ще наброяват цял отбор. Джизъса сподели умилителен кадър с децата си, който е направен пред дома му в Суходол. 

Вижте още: Катето Евро с брутален коментар за бъдещата си снаха

На снимката Георгиев позира в компанията на Йоана и Давид, които са плод на любовта му с първата му съпруга Христина, както и с малкия Благой - младши, който е от връзката му със Златка Райкова, с която по всичко личи, че очевидно са успели да заровят томахавката. На семейната снимка обаче отново липсва Елай, които е от връзката на футболиста с рускинята Есмер и той не виждал вече години.

В последните две седмици пък се завъртя слух в медийното пространство, че Георгиев е в очакване на наследник номер 5. Повод за това стана фактът, че дъщерята на Ванко 1 Ивана не е особено активна в социалните мрежи. Впечатление прави, че наскоро не е качвала снимки, на които да покаже перфектната си фигура, а на последните ѝ постове отпреди няколко седмици тя дори е облечена с тоалет, прикриващ корема ѝ.

Вижте още: Еминем изпати дъщеря си до олтара, но така и не се усмихна (ВИДЕО)

 

 

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес