Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мадона на световно турне, 50 бодигарда я пазят

01 май 2012, 20:14 часа

От днес започна световното турне на Мадона. То ще обхване няколко континента. Поп дивата е решила първият й концерт тази вечер да е в Тел Авив. 50 бодигарда ще охраняват Мадона в Истанбул по време на концерта й, който ще изнесе на 7 юни на стадион Тюрктелеком Арена. Това е най-големият стадион на Турция и е с капацитет над 50 хиляди души. Охранителите на шоу звездата няма да допуснат дари пиле да прехвръкне наоколо докато Мадона е на сцената, коментираха организаторите, предаде БНР.

За последен път Мадона бе в Истанбул преди около 20 години. Тогава тя пя на стадион Иньоню на брега на Босфора. Сега идва в Истанбул в рамките на световното си турне, което започна преди няколко дни. Сценичната екипировка ще пристигне в Истанбул с 3 карго самолета и 45 тира. В тях се съдържали всички неща, които ще ползва певицата - от мебелите зад кулисите до храната и напитките.

Исканията на Мадона от турските организатори са сравнително скромни. Тя е поискала стените на кулисите да бъдат покрити с бежови килими, да й бъде осигурен хладилник, а също и 250 броя живи цветя. На стадиона ще бъде оборудвана малка фитнесзала за певицата. Билетите за концерта на Мадона се разпродадоха още преди три месеца. Цените варират между 300 и 150 евро.

Редактор: Ая Косарова

Адриана Димитрова
Адриана Димитрова Отговорен редактор
Новините днес