Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Гаджето на Ал Пачино разкри какви са плановете им за сватба

30 ноември 2023, 09:15 часа

29-годишната Нур Алфала, която е гаджето на 83-годишния актьор Ал Пачино, заяви, че няма намерение да се омъжва за него. Когато журналист от TMZ настигна преди дни Нур на улицата и ѝ зададе въпрос за възможна сватба, тя отговори, че няма планове да се жени и изобщо не е от хората, които мечтаят за брак.

В същото време Алфала потвърди, че тя и Ал Пачино са влюбени един в друг и ще прекарат новогодишните празници заедно.

Актьорът и приятелката му са заедно от пролетта на 2022 г. Това лято им се роди син, който беше кръстен Роман. За Ал Пачино това е четвърто дете.

По темата: Клуб на големите татковци: Как Робърт де Ниро поздрави Ал Пачино за бебето (ВИДЕО)

Заедно ли са или не са заедно

Раждането на момчето беше предшествано от микроскандал: Ал Пачино беше толкова изненадан да научи за бременността на Нур, че я принуди да направи ДНК тест, за да потвърди бащинството му. Впоследствие връзката на тази двойка стана обект на клюки още няколко пъти: те или писаха за раздялата си, или отново бяха виждани заедно.

Запознати отрекоха новината за раздялата на двойката, но Нур успя да получи пълно попечителство над детето чрез съда и сега актьорът трябва да плаща издръжка в размер на 30 000 долара на месец.

Ал Пачино през 1974 г., снимка: Getty Images

Любопитно: Жестът към Ал Пачино, с който Мадона накарала баща си да потъне от срам

Любовните предпочитания на Нур Алфала

Скоро те започнаха да говорят за факта, че Нур Алфала има нов роман - с 62-годишния милиардер Никълъс Бергрюен. Въпреки всички слухове, Нур все още често се вижда с Ал Пачино, макар за истинското състояние на връзката им да може само да се гадае. Те се срещат от около година, преди това момичето е имало афери с други по-възрастни мъже: медиите пишат, че гаджетата на Нур като правило са най-малко 30 години по-възрастни от нея. Твърди се, че сред тях е бил и 80-годишният вокалист на The Rolling Stones Мик Джагър, припомня БГНЕС.

По темата: Нур Алфала: Бременната приятелка на Ал Пачино е излизала още с Мик Джагър и Клинт Истууд

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес