Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ето какъв прякор са измислили Шакира и децата ѝ за гаджето на Пике

24 юли 2023, 13:30 часа
Реклама

Не знаем дали някога драмите между Шакира и Жерар Пике ще приключат и отношенията им ще се нормализират. А докато това стане, новините около бившите съпрузи нямат край. Въпреки че през месец юни стана една година, откакто двамата се разделиха, напрежението между тях никак не е намаляло.

Една от най-новите любопитни информации по темата е, че Шакира и децата ѝ са измислили прякор на приятелката на Пике - Клара Чиа Марти. Тъй като няма как изобщо да не я споменават в ежедневието си, те са се сетили как да заместят името ѝ, за да не ги дразни. Според изданието Marca прякорът, с който Шакира и синовете ѝ наричат Клара, е "работничката на татко". Очевидно е, че прякорът не е с положителна насоченост, а и едва ли някой е очаквал нещо друго след песните на Шакира, в които тя нарича Марти по какви ли не други начини.

Припомняме, че при раздялата на колумбийската певица и бившия футболист изрично бе посочено, че двете им деца могат да се виждат с баща си, само ако Клара Чия Марти я няма. Според запознати, макар да му е много трудно, Пике е стриктен и спазва това правило. В началото на месеца той дори бе гост на светска сватба, на която бе придружен единствено от двамата си сина.

ОЩЕ: Раздор? Шакира е видяна с 13 години по-млад баскетболист, Хамилтън лудува с две мацки (СНИМКИ)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес